Zyon
|
To dziwne, pany troglodytesy sa z natury nieufne. Bo niedaleko, na Araracie potomkowie kosmitow wyladowali A tymczasem 25 zdjęć umięśnionych, opalonych mężczyzn podczas codziennej pracy. Nie są to modele, który muskulaturę wyrzeźbili na siłowni, ani aktorzy, z którymi pracowali osobiści trenerzy. Na fotografiach zwyczajni niezwyczajni panowie, których obowiązki zawodowe postawiły na drodze Lizzie279 i jej aparatu. http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,14889581,Uczta_dla_oczu___PRAWDZIWI_panowie_przy_pracy__bez.html#BoxLSTxt
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Brak mi tej słowiańskiej podejrzliwości, część moich przodków wywodzi się z gór Kaukazu A co ? Твои корни Чечня? Гаврош скажи. Рамзан Кадыров или Джохар Дудаев знакомые?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brak mi tej słowiańskiej podejrzliwości, część moich przodków wywodzi się z gór Kaukazu A co ? Твои корни Чечня? Гаврош скажи. Рамзан Кадыров или Джохар Дудаев знакомые? Nie panimaju
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brak mi tej słowiańskiej podejrzliwości, część moich przodków wywodzi się z gór Kaukazu A co ? Твои корни Чечня? Гаврош скажи. Рамзан Кадыров или Джохар Дудаев знакомые? Pytasz o Czeczenię? Prapraprababka była Awarką, a praprapradziadek Lakiem z tego co pamiętam z grzebaniny po swoim drzewie... Ze strony matki, ale więcej tych "pra"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Brak mi tej słowiańskiej podejrzliwości, część moich przodków wywodzi się z gór Kaukazu A co ? Твои корни Чечня? Гаврош скажи. Рамзан Кадыров или Джохар Дудаев знакомые? Pytasz o Czeczenię? Prapraprababka była Awarką, a praprapradziadek Lakiem z tego co pamiętam z grzebaniny po swoim drzewie... Ze strony matki, ale więcej tych "pra" No, tak. Z tego wychodzi praprapraprapotomek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brak mi tej słowiańskiej podejrzliwości, część moich przodków wywodzi się z gór Kaukazu A co ? Твои корни Чечня? Гаврош скажи. Рамзан Кадыров или Джохар Дудаев знакомые? Pytasz o Czeczenię? Prapraprababka była Awarką, a praprapradziadek Lakiem z tego co pamiętam z grzebaniny po swoim drzewie... Ze strony matki, ale więcej tych "pra" No, tak. Z tego wychodzi praprapraprapotomek. Kundel pełną gębą
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kundel pełną gębą Oj tam zaraz kundel. To jest coctailer lub inaczej rasa wielkomiejska.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kundel pełną gębą Oj tam zaraz kundel. To jest coctailer lub inaczej rasa wielkomiejska. Kundel nie ma pejoratywnego wydźwięku, różnorodność genetyczna daje zdrowie fizyczne i psychiczne. A w bonusie po góralach mam dar jasnowidzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kundel pełną gębą A w bonusie po góralach mam dar jasnowidzenia To taki Jackowski jesteś? Zwłoki, zaginione osoby czy może panocku jaka zima będzie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A i ja nie odbieram "kundla" źle. sama mam jednego kochanego, mądrego na podwórku, ale zawsze mówię , że on jest arystokratycznego rodu coctailerów alias rasy wielkomiejskiej. Przed wojną w Warszawie mówiono bukiet Teraz w książeczkach zdrowia poprawnie politycznie jest mix. Kundle lub rasy prymitywne mają to niedefiniowalne "coś", czego rasowe psy nie mają...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kundel pełną gębą A w bonusie po góralach mam dar jasnowidzenia To taki Jackowski jesteś? Zwłoki, zaginione osoby czy może panocku jaka zima będzie? Nie panuję nad tym, ale kilka razy w życiu mi pomogło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kundel pełną gębą A w bonusie po góralach mam dar jasnowidzenia To taki Jackowski jesteś? Zwłoki, zaginione osoby czy może panocku jaka zima będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kilku australijskich naukowców z University of Sydney przebadało ponad setkę startujących w zawodach kulturystów, by wydobyć wspólny rdzeń: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22990567/Wszyscy z badananych robili to samo: Poza sezonem: -trening dzielony -5-6 dni treningowych -4-5 ćwiczeń na grupę -obciążenie dla 7-12 CM -sporadycznie większe ciężary -3-6 serii na ćwiczenie -1-2 minutowe przerwy -zaawansowane techniki zwiększania obciążenia treningowego -1-2 niskointensywne sesje kardio -koktajle białkowe, kreatyna, BCAA, witaminy i olej rybi. Sezon startowy: -zmniejszają liczbę ćwiczeń -zwiększają liczbę powtórzeń -zwiększają liczbę sesji kardio do 5+ -wyrzucają kreatynę z planu suplementacyjnego. Czyli wszystko z kolorowych gazetek jest skuteczne czy startujący kulturyści nie wiedzą o innych protokołach treningowych?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A gdzie soki ?
|