MariuszM
Go
|
Wiedziałem,że ktoś, gdzieś przyłapał Cię na smażingum, na plażingu w ciepłych krajach
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie....wiedziałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krzyczą, że bez, ale czemu nie wiem Stefan coś pisał na ten temat. Zyon powinien wiedzieć. Ja sie nie znam, nie ten adres Zreszta martwy robie zawsze z przeprostem i to takim, ze kompletna spina d....na wydechu z syczeniem czyli Caculinowe "10gr miedzy posladkami" od stop po sam kark. Tak lubie po prostu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Krzyczą, że bez, ale czemu nie wiem Stefan coś pisał na ten temat. Zyon powinien wiedzieć. Ja sie nie znam, nie ten adres Zreszta martwy robie zawsze z przeprostem i to takim, ze kompletna spina d....na wydechu z syczeniem czyli Caculinowe "10gr miedzy posladkami" od stop po sam kark. Tak lubie po prostu Piona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krzyczą, że bez, ale czemu nie wiem Stefan coś pisał na ten temat. Zyon powinien wiedzieć. Ja sie nie znam, nie ten adres Zreszta martwy robie zawsze z przeprostem i to takim, ze kompletna spina d....na wydechu z syczeniem czyli Caculinowe "10gr miedzy posladkami" od stop po sam kark. Tak lubie po prostu Piona Bracie....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzień 2: Podciąganie 3 x maks Ja dostałem cos gratis? 6x maks podciągnięć "taktycznych"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Taktyczne tutaj gdzies wklejalem. Spinasz klatke do srodka, lopatki rozkladasz jak skrzydla (tak jakbys garde trzymal), zginasz sie lekko w pasie, nogi do przodu, paluchy obciagniete i wtedy lecimy do gory.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Taktyczne tutaj gdzies wklejalem. Spinasz klatke do srodka, lopatki rozkladasz jak skrzydla (tak jakbys garde trzymal), zginasz sie lekko w pasie, nogi do przodu, paluchy obciagniete i wtedy lecimy do gory. Ja znalazłem cos takiego Co do podciągania, to ten trening był i prawdopodobnie jest dalej popularny wśród gimnastyków i wspinaczy górskich w Austrii i okolicach. Dowiedziałem się o nim dzięki Stevewowi Maxwellowi.
Wybierzcie sobie albo nachwyt albo podchwyt. Oczywiście pozycja taktyczna czyli hollow. ABS będzie cierpiał to pewne!
Zaczynamy!
1.Wykonaj dwa pełne i idealne podciągnięcia.
2. Następnie podciągnij się tylko na 1/4 zakresu ruchu i wytrzymaj w tej statycznej pozycji 10 sekund (nie oszukuj licząc, licz sobie głośno 1 Mississipi). Następnie opuść się w dół i wykonaj znów idealnie dwa powtórzenia.
3. Następnie z górnej pozycji obniż się do połowy dystansu i znów wykonaj 10 sekund zatrzymania. Obniż się i znów wykonaj 2 idealne powtórzenia.
4. Trzymaj górną pozycję przez 10 sekund. Obniż się i znów wykonaj 2 powtórzenia. http://kalistenikapolska.pl/
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzień 2: Podciąganie 3 x maks Ja dostałem cos gratis? 6x maks podciągnięć "taktycznych" Dla maksa to tylko ostatnia seria jest Reszta jakoś rozbiegowo tak... Zresztą po paru treningach wyjdzie to i owo, zrobimy korektę Zawsze lepiej mniej jak za dużo
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chcesz mnie zajechać , jaśnie klaruj swoje myśli Ok już złapałem o co kaman w tych 6x6 czy 5x5
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Taktyczne tutaj gdzies wklejalem. Spinasz klatke do srodka, lopatki rozkladasz jak skrzydla (tak jakbys garde trzymal), zginasz sie lekko w pasie, nogi do przodu, paluchy obciagniete i wtedy lecimy do gory. Ja znalazłem cos takiego Co do podciągania, to ten trening był i prawdopodobnie jest dalej popularny wśród gimnastyków i wspinaczy górskich w Austrii i okolicach. Dowiedziałem się o nim dzięki Stevewowi Maxwellowi.
Wybierzcie sobie albo nachwyt albo podchwyt. Oczywiście pozycja taktyczna czyli hollow. ABS będzie cierpiał to pewne!
Zaczynamy!
1.Wykonaj dwa pełne i idealne podciągnięcia.
2. Następnie podciągnij się tylko na 1/4 zakresu ruchu i wytrzymaj w tej statycznej pozycji 10 sekund (nie oszukuj licząc, licz sobie głośno 1 Mississipi). Następnie opuść się w dół i wykonaj znów idealnie dwa powtórzenia.
3. Następnie z górnej pozycji obniż się do połowy dystansu i znów wykonaj 10 sekund zatrzymania. Obniż się i znów wykonaj 2 idealne powtórzenia.
4. Trzymaj górną pozycję przez 10 sekund. Obniż się i znów wykonaj 2 powtórzenia. http://kalistenikapolska.pl/A widze, ze znalazles porady Luko Master of the Masters of the Masters No tez moze byc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Luko gdzies zaniknal nagle, mial sie wybierac do nowego Yorku na szkolenie i certyfikat.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Chcesz mnie zajechać , jaśnie klaruj swoje myśli Ok już złapałem o co kaman w tych 6x6 czy 5x5 No. Kiedyś rozpisałem jednemu kyokushinkai 6x6 na raz w tygodniu i skubany przez dwa miesiące jechał maksy w każdej serii Twardziel!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|