Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2356355 razy)
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I. Czyli dokładam te 2,5-5kg do ostatniej serii? II. Czy do każdej oraz ostatniej serii po 2,5-5kg więcej? Taka piramidka Np pompki zacząłem +5,+15,+25kg. I +5; +15; 27,5kg? czy II 7,5kg; 17,5kg; 27,5kg Opcja nr II, ale niekoniecznie tak równiutko Jak nie będzie 2,5 kilówki pod ręką to co? Tylko tendencja wzrastająca ma być zachowana, wielkość skoków zależy od Ciebie. Każdy trening musi być bardziej wymagający od poprzedniego, w przypadku treningu siłowego będą to większe ciężary, by utrzymać postęp. Układ ruchu i nerwowy są sprytne, oszczędzają energię, nie będą się wysilać, jeżeli nie będziesz podnosił poprzeczki. Dlatego facet kopiący rowy nie ma wielkich pleców i ramion, ani siły bawołu, bo przez trzydzieści lat używa tych samych obciążeń i intensywności. Ale tylko ten, który robi dla pieniędzy, znaczy za pensję. Za to w akordzie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I. Czyli dokładam te 2,5-5kg do ostatniej serii? II. Czy do każdej oraz ostatniej serii po 2,5-5kg więcej? Taka piramidka Np pompki zacząłem +5,+15,+25kg. I +5; +15; 27,5kg? czy II 7,5kg; 17,5kg; 27,5kg Opcja nr II, ale niekoniecznie tak równiutko Jak nie będzie 2,5 kilówki pod ręką to co? Tylko tendencja wzrastająca ma być zachowana, wielkość skoków zależy od Ciebie. Każdy trening musi być bardziej wymagający od poprzedniego, w przypadku treningu siłowego będą to większe ciężary, by utrzymać postęp. Układ ruchu i nerwowy są sprytne, oszczędzają energię, nie będą się wysilać, jeżeli nie będziesz podnosił poprzeczki. Dlatego facet kopiący rowy nie ma wielkich pleców i ramion, ani siły bawołu, bo przez trzydzieści lat używa tych samych obciążeń i intensywności. Ale tylko ten, który robi dla pieniędzy, znaczy za pensję. Za to w akordzie... Jeśli stale robi progres, zara zarobi na dom i jacht i przestanie tyrać. Chyba, że hazardzista jaki, ale regeneracja wtedy kiepściutka
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powaznie? Ostatni dzis posilek 3plastry kie krakowskiej Ser zolty ok 100g na oko Maslo z 80g,a na to goracy ziemniak apetito . Towar niedojedzony
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powaznie? Ostatni dzis posilek 3plastry kie krakowskiej Ser zolty ok 100g na oko Maslo z 80g,a na to goracy ziemniak apetito . Towar niedojedzony Sera zoltego bym nie jadl, JW odradza, bo osteoporoza albo cos....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Osteoporoza? Mnie nie grozi,uskuteczniam trening Maestro G
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówiłem przecież, widać po Mariuszu, że nie z pierwszej łapanki chłopak
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
30-35x6
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Szacun
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W piatek chcialem zrobic rano wejscia silowe a wieczorem martwy....ale wychodzi na to, ze wejscia za bardzo mi system przeladowuja i nie dalem rady upchnac w jeden dzien. Zwlaszcza, ze sie cos slabawo czulem, jakas infekcje albo grype chyba przechodzilem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A mi się powoli, cichaczem, coraz mniej chce się sztangi i ciężaru, a coraz więcej dużej objętości z odważnikami... Nieswojo się z tym czuję
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|