Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2356410 razy)
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie brałeś przykładu z ciotki Ady, tylko wytykania nieuctwa Ci się zachciało, to masz
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co tam panowie, znowu jakas akcja osiedlowa? Namiar poprosze hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co tam panowie, znowu jakas akcja osiedlowa? Namiar poprosze hehe Banan na 14.00 w Optimal Story
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E troche zena jednak jak tak popatrzylem, za obraze coolera czy co?. Z Brufordem jeszcze wielmozny probowal cos dyskutowac a tutaj ot tak, bez uzasadnienia za co, zadnego punktu w regulaminie nie zlamano. Troche zenujaco to wyglada jak badz co badz dorosly, starszy czlowiek zachowuje sie jak kompletny gowniarz. Znam takich co by wojowali powolujac sie na stosowne ustawy o forach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli powierzchowny jest, a tylko tak dla "picu" zawoalował.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
The “one half your rep max + 1” protocol-fajne. Skłonność do komplikowania mamy w genach Ale takie rzeczy są chwytliwe, "profesjonalne"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ok, po treningu. 150 swingow na rozgrzanie w 5 seriach, potem tgu l/p, c&j a na koniec, bo mnie cos energia rozpierala dorzucilem windmille i to az 4x5 robione l+p w serii. Pamietam jak mi sprzedales gavro odwaznik to windmill to byla dla mnie total abstrakcja, nie moglem jednego zrobic a teraz to cwiczenie to poezja i czysta przyjemnosc, normalnie jak pisanie haiku i obliczanie regulatorow z mechaniki Tylko czuje, ze cos sie zneurodegradowalem kulturystycznie , chcialem sobie wyrecytowac tradycyjna formule na zakonczenie treningu "detrminizm polatywny w aspekcie srodkow retrospektywnych indycybuje sie w ketegoriach absolutu dajaca mi sile " a wyszlo mi "ble blu, yyyyyy sztanga eee buuuu"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Praca fizyczna ogłupia Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra! Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No wiesz co! A każ współczesnemu chłopu pod sztangę podejść, znaczy podleźć. Zobaczysz, jaki on "gupi".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Praca fizyczna ogłupia Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta? Praca fizyczna ogłupia Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra! Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci. Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Praca fizyczna ogłupia Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta? Praca fizyczna ogłupia Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra! Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci. Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania Beethoven przeszkadzałby Ci w słuchaniu jęków maltretowanego kolagenu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A moze to odlgos prostujacych sie zwojow mozgowych? Postepujaca neorodegradacja kulturystyczna optymalnie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|