Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2356327 razy)
|
Gavroche
|
A moze to odlgos prostujacych sie zwojow mozgowych? Postepujaca neorodegradacja kulturystyczna optymalnie? Słuchając niektórych osiłków, trudno się nie zgodzić z obiegową opinią o zależności: gruba szyja-chudy mózg Zgodnie z nią, taki Cooler przykładowo, to musi mieszkać w siłowni
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Praca fizyczna ogłupia Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta? Praca fizyczna ogłupia Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra! Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci. Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania Beethoven przeszkadzałby Ci w słuchaniu jęków maltretowanego kolagenu DObrze prawisz. Niektórzy w biegu to ostrą muzyką zagłuszają, w marszu być może też. Biedni, w lodówkach dramat swego żywota potem studzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Praca fizyczna ogłupia Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta? Praca fizyczna ogłupia Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra! Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci. Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania Beethoven przeszkadzałby Ci w słuchaniu jęków maltretowanego kolagenu DObrze prawisz. Niektórzy w biegu to ostrą muzyką zagłuszają, w marszu być może też. Biedni, w lodówkach dramat swego żywota potem studzą. Wiem. Mnie bardzo przeszkadzają wtyczki w uszach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A moze to odlgos prostujacych sie zwojow mozgowych? Postepujaca neorodegradacja kulturystyczna optymalnie? Słuchając niektórych osiłków, trudno się nie zgodzić z obiegową opinią o zależności: gruba szyja-chudy mózg Zgodnie z nią, taki Cooler przykładowo, to musi mieszkać w siłowni Stare dziadki na silowniach to za sprzataczy i portierow robia najczesciej....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A moze to odlgos prostujacych sie zwojow mozgowych? Postepujaca neorodegradacja kulturystyczna optymalnie? Słuchając niektórych osiłków, trudno się nie zgodzić z obiegową opinią o zależności: gruba szyja-chudy mózg Zgodnie z nią, taki Cooler przykładowo, to musi mieszkać w siłowni DObra, podajcie numerki ... swoich kołnierzyków. A chcesz w pysk?! No baaa!!! Bylebyś tylko zechciał na Śląsk przyjechać. Ale! Ale chrześcijańsku jednak "wezmę w d... pupcię".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No! Dawać te numerki, bo mnie znudzi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
DObra. Pękacie. Respekt! Na naszym Forum jest "furtka awaryjna". Wpiszcie w takim samym, bliźniaczym wątku. Wiecie gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No! Dawać te numerki, bo mnie znudzi. Ja lubię czasem 69
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiem ile masz w udzie. Kołnierzyk sam sobie wyliczę.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to nie robię przysiadów. Kolega z siłowni mi mówił, że szkodzą na kolana i kręgosłup... A on wie co mówi, bo ma prawie 40 w łapie i ciśnie setkę na ławce! Aaaa, no i kiedyś brał kreatynę
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Haha Ale już prawie się nabrałem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Haha Ale już prawie się nabrałem Zwykle takie są odpowiedzi Pół biedy jak ktoś robi suwnicę, prostowanie i uginanie podudzi na nogi i wyprosty z opadu na dół pleców... Są świry, co tylko górę robią, albo tylko ławkę i uginanie przedramion
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Temple Gym raz robiłem siady na takich, więc niewiele: Zmieniają środek ciężkości przez inną pozycję ramion. Można więcej wrzucić na sztangę, poprawiają bezpieczeństwo i komfort przez inne rozłożenie ciężaru na barkach. Generalnie SSB lub takie jarzma pozwalają utrzymać bardziej wyprostowaną pozycję przy większym ciężarze.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|