chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O naszą polską szkołę treningu siłowego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
A , no siedziałem akurat na kanale Elliotta i tak się napatoczyło ... Jakieś propozycje ? Bo bardziej dostępne są hamerykanie jak dla mnie , my to gdzieś się chowamy z po kątach takie mam wrażenie ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
http://eurosport.onet.pl/podnoszenie-ciezarow/jaroslaw-olech-najsilniejszy-czlowiek-swiata-i-12-krotny-mistrz-swiata/dmnk9 Na świecie jest legendą, w Polsce pozostaje całkowicie anonimowy. Sami widzicie ... trzeba przeszukiwac jak teki z archiwum IPNu ... Wstyd
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ale akurat Jarka znam ... imponuje dużą siła w porównaniu do swojej niskiej wagi ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A , no siedziałem akurat na kanale Elliotta i tak się napatoczyło ... Jakieś propozycje ? Bo bardziej dostępne są hamerykanie jak dla mnie , my to gdzieś się chowamy z po kątach takie mam wrażenie ... A ja mam wrażenie,że lubisz "wariatów", co lubią drzeć mordę....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tam wolę z "własnego: podwórka Gavro, lata doświadczeń i wyniki nie w kij dmuchał Do tego osobiście wolałbym ciągnąć na (z) wschód lub południowy wschód
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam wolę z "własnego: podwórka Gavro, lata doświadczeń i wyniki nie w kij dmuchał Do tego osobiście wolałbym ciągnąć na (z) wschód lub południowy wschód Ostatnio patrzyłem, to w weteranach mam ciąg tylko trochę niższy od chłopaków w mojej wadze. Ławka i siady za to dalekoooo Radziecki i poradziecki dorobek daje radę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To trójboista, nie ciężarowiec Pewnie zbyt subtelne rozróżnienie dla portalu Onet... W "światku" jest znany, nie tak szeroko jak Pudzian, bo i trójbój nie jest tak widowiskowy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja tam wolę z "własnego: podwórka Gavro, lata doświadczeń i wyniki nie w kij dmuchał Do tego osobiście wolałbym ciągnąć na (z) wschód lub południowy wschód Ostatnio patrzyłem, to w weteranach mam ciąg tylko trochę niższy od chłopaków w mojej wadze. Ławka i siady za to dalekoooo Radziecki i poradziecki dorobek daje radę. Nie można mieć wszystkiego No chyba,że się człowiek postara
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kur...na Maestro G,ale to trzeba czytać, a chill filmiki lubi żarcik
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kur...na Maestro G,ale to trzeba czytać, a chill filmiki lubi żarcik Zaciorskiego warto
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A ja mam wrażenie,że lubisz "wariatów", co lubią drzeć mordę....Wink Nie ... tzn tez , ja mam jakas tam artystyczną duszę i wolę czasem ekspresjonizm abstrakcyjny niz realizm czy naturalizm ... Ale tak samo lubię pop folk blues w wykonaniu Johna Mayera jak i hard rock blues Joe Bonamassy ... Kwestia nastroju . Ja tam wolę z "własnego: podwórka Gavro, lata doświadczeń i wyniki nie w kij dmuchał Very Happy Do tego osobiście wolałbym ciągnąć na (z) wschód lub południowy wschód Razz Ale masz na myśli Elliotta ? On na pierwszy rzut oka wyglada jak polski pakero z nad brudnego jeziora ze wsi w lipcu ale gościu ma podobny staż co Gavro , moze mniej i nie od razu typowo siłowo . Zaczynał w szkole od futbollu hamerykańskiego juz wtedy był spory , pózniej epizody w wosku gdzies tam na bliskim wschodzie . Epizod jako strongman , teraz wkręcony bardziej w olimpijskie lifty ale cały czas ta siła ... Do tego jakies holistyczne podejście , medytacje . Przesledz jego kanał w sumie to ma 3 ( jak Ci się chce ) zobaczysz jest zupełnie inny prywatnie a inaczej jak jest w pracy na YT On tylko tak na wiekszości swoich filmów wydaje się na nabuzowanego , bo to jego robota ... Ma swoją siłkę i swoich "klientów" . Jest konkretny , Rippa tez lubię za ten konkret i charyzmę ale czy on jest wariatem ? Drze morde ? Raczej opanowany ale nie wyobrazam sobie takich ludzi pokroju mdłych mamli , nic by nie osiągnęli . Gavro dla mnie też jest stanowczy i konkretny . Już nie rqaz pokazał pazur i dobrze , jak mozna byc przez całe życie słodko pierdzącym szczególnie jeśli chodzi o takie sporty , to chyba tylko innej orientacji sylwetkowcy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam wolę z "własnego: podwórka Gavro, lata doświadczeń i wyniki nie w kij dmuchał Do tego osobiście wolałbym ciągnąć na (z) wschód lub południowy wschód Ostatnio patrzyłem, to w weteranach mam ciąg tylko trochę niższy od chłopaków w mojej wadze. Ławka i siady za to dalekoooo Radziecki i poradziecki dorobek daje radę. Nie można mieć wszystkiego No chyba,że się człowiek postara Ja już jestem tuż tuż kresu moich możliwości, jeśli nie całkiem na ścianie. A HZT nie dla mnie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
a chill filmiki lubi Wink żarcik Very Happy Jak uważasz . Od treściwych "filmików" jeszcze nikt nie umarł ... Mam tę książkę na kompie czytam cały czas po kilka razy rozdziały. Starting Strength Rippa przy tym to takie maksymalne uproszczenie ale bardzo treściwe . Taki Lutz i już . Zaciorski to taki JK .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a chill filmiki lubi Wink żarcik Very Happy Jak uważasz . Od treściwych "filmików" jeszcze nikt nie umarł ... Mam tę książkę na kompie czytam cały czas po kilka razy rozdziały. Starting Strength Rippa przy tym to takie maksymalne uproszczenie ale bardzo treściwe . Taki Lutz i już . Zaciorski to taki JK . Ciekawe porównanie...
|
|
|
|
|
|
|
|