MariuszM
Go
|
a chill filmiki lubi Wink żarcik Very Happy Jak uważasz . Św Łukaszu,chyba się nie obraziłeś
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Tylko nie Świety Obraża się tylko służba ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Siedemdziesiąty drugi rok zeszłego wieku: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=421.Maksymalnie zwiększa się ilość białka w diecie, głównie białka zwierzęcego, do takiej ilości jaką człowiek ma ochotę zjeść. 2.Zwiększa się znacznie ilość tłuszczów w diecie, szczególnie tłuszczów twardych, zwierzęcych, nasyconych (łój, smalec, ceres, margaryna, masło). Tłuszcze twarde są najlepszym, najbardziej wydajnym źródłem energii dla człowieka, są bardzo łatwo spalane. 3.Węglowodany ogranicza się do minimum. 4.Należy wyłączyć zupełnie z diety produkty zawierające głównie cukry proste ( glukoza, owoce, soki owocowe, miód, cukier, słodycze, czekolada, ciasta, torty). Cukier jest złym, mało wydajnym źródłem energii dla człowieka. Spalanie cukru w ustroju człowieka jest bardzo trudne i uciążliwe.
Zmieniło się coś?
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Kurcze , wyprzedziłeś mnie , miałem jakiś czas temu to dawac w porównaniu do "Kulturysty optymalnego" ....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
B.ciekawe, ale akurat ciężarowca i "ciężarówkę" to wybrali chyba złośliwie? To tylko waga ciężka w ciężarach?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nie to ja nie dopatrzyłam. Nie tylko waga ciężka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie to ja nie dopatrzyłam. Nie tylko waga ciężka. Mimo to ludzkie ciała są piękne. Nawet te niedoskonałe.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
@Dasna zobacz to co wkleiłem :
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Fajny arcik w sam raz na jesienno zimowe wieczory
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Genetyka wspaniała, fakt. Był moment w jego karierze, w którym wszyscy myśleli, że pójdzie w stronę proporcji i symetrii. Niestety wybrał rozmiar... Mnie się obecnie podoba Phil Heath, diablo dobry jakościowo, przypomina trochę Haneya.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
@Dasna zobacz to co wkleiłem : Właśnie zaczęłam czytać. A jaka ładna dziewczyna ta Charlie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na poprawę formy polecam surowy seler i pietruszkę- ściaga wodę z organizmu,aż miło Naturalnie i zdrowo Sikasz jak......
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na poprawę formy polecam surowy seler i pietruszkę- ściaga wodę z organizmu,aż miło Naturalnie i zdrowo Sikasz jak...... U klatkowych roślino- i wszystkożerców stosuje się pietruszkę z nacią, by usuwać szybciej końcowe produkty przemiany materii. Dobry patent.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Fajne , na pewno skorzystam
|