Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2340397 razy)
|
PrzemoM
Go
|
Witam, witam Nie wiem gdzie się przywitać, więc witam się tutaj, bo chyba tylko tutaj jest możliwość, że ktoś mnie zna Stdt z dobrych dzieci z tej strony. Jak żyjecie? ZjManiuś, on, Gavro, Czill?
|
|
|
|
|
|
|
PrzemoM
Go
|
Miało być Zjon, Maniuś, Gavro, Czill Pierwszy post i pierwsza wpadka
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze ktoś z Waszej "paczki" został na DD?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może jeszcze JW tutaj zawita?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ale by się działo... Oj by się działo! I nocy byłoby za mało. Byłoby głośno...
|
|
|
|
|
|
|
PrzemoM
Go
|
Mariusz, PW Ci napisałem na dobrych dzieciach, ale z tego co widzę raczej tam już nie gościsz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miało być Zjon, Maniuś, Gavro, Czill Pierwszy post i pierwsza wpadka Spoko-luz, ziomuś, uciekłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Witam, witam Nie wiem gdzie się przywitać, więc witam się tutaj, bo chyba tylko tutaj jest możliwość, że ktoś mnie zna Stdt z dobrych dzieci z tej strony. Jak żyjecie? ZjManiuś, on, Gavro, Czill? Siema hehe, witamy witamy, tam dom twoj gdzie smalec twoj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
PrzemoM
Go
|
Dłuuuugo tam nie zaglądałem, bo po prostu dłuuuugo trwały różne perypetie życiowe, które mnie dopadły i nie było czasu na internetowanie, a co dopiero treningi Niedawno zajrzałem i takie zmiany, szok. Wszyscy znajomi tutaj. Więc i sam przybyłem Trochę teraz się ustatkowałem, podstawa - stała praca, to jest to. Pasowałoby teraz trochę ustatkować odżywianie i to jest mój kolejny cel. Dalej wznowić treningi, ale na to daje sobie czas po nowym roku dopiero, teraz priorytet to właściwe żywienie, bez tego u mnie na dłuższą metę ani rusz. Szczególnie, że robię ciężko fizycznie, jako ryl
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Witam, witam Nie wiem gdzie się przywitać, więc witam się tutaj, bo chyba tylko tutaj jest możliwość, że ktoś mnie zna Stdt z dobrych dzieci z tej strony. Jak żyjecie? ZjManiuś, on, Gavro, Czill? Siema hehe, witamy witamy, tam dom twoj gdzie smalec twoj
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mariusz, PW Ci napisałem na dobrych dzieciach, ale z tego co widzę raczej tam już nie gościsz Usunął mnie (stopkę i zdjęcie) ,ale nie usunął mojego konta Kmieciu jeden hehe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mariusz, PW Ci napisałem na dobrych dzieciach, ale z tego co widzę raczej tam już nie gościsz Usunął mnie (stopkę i zdjęcie) ,ale nie usunął mojego konta Kmieciu jeden hehe Może nie umi?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Może
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jak żyjecie? ZjManiuś, on, Gavro, Czill? Very Happy Lepiej niż tam ...
|
|
|
|
|
|
|
PrzemoM
Go
|
Mariusz, to może mi tutaj pomożesz, hm? Napiszę w tym temacie o co chodziło. Tak jak wyżej napisałem, robię ciężko fizycznie. Robota taka, że zjeść jest czas tylko raz. Cisnę na węglach, żrę ten ryż czy kasze, podjadam ile mogę, ale często brakuje powera. Poza tym, dość mam ciągłego chrum-chrum jak to gdzieś Gavro napisał Myślę, że na ŻO miałbym więcej energi no i nie musiałbym ciągle czegoś podjadać. Jak dostosować sobie ŻO do roboty? Jak to u Ciebie wygląda, bo wiem że pracujesz fizycznie? Od dwóch dni jem w miarę optymalnie, w piątek miałem urlop, to zacząłem. Śniadanie, obiad i full. Na wieczór brak apetytu. Godzina ósma - 3 żółtka, twaróg tłusty 100g, śmietanka 30% 200ml, konfitura niskosłodzona 30g - taki serek z blendera, syci bardzo mocno. Godzina piętnasta - Boczek 100g, karkówka 100g, masło 30g, ziemniak 200g BTW: 59, 186, 47 Waga zawodnika: 58 Doradzisz coś, hm?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
PrzemoM
Go
|
A bez "monki" te placuchy by szło jakoś zrobić? Zastanawiam się nad systemem - w robocie B/T. Po robocie B/T/W Wieczorem dojeść T i W Powinno być "si senior" ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|