Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2344064 razy)
|
MariuszM
Go
|
B za dużo chyba mi wyszło?
Co ty prawisz młodzieńcze...? Zobacz zaraz do kącika szamania, co ja wciągnąłem jako posiłek po treningu Nikt Ci nie narzuca ilości białka jedz do syta, pilnuj jedynie węglowodanów, to one napędzają głód. Jak zjesz ich przy ciężkim wysiłku fizycznym więcej niż 1g/kg +0,2g/kg nic strasznego się nie stanie Z reguły ludkom wystarcza ten 1g/kg,a by power jak sam diabełek był
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja Zainspirowany lekturą pewnej dyskusji na MH
Hyhy. Boleję, że ja jeden jestem na tyle "głupi", żeby wchodzić z nimi w dysputę... Niemniej jednak, chciałbym bardzo, by mi wyjaśnili, dlaczego mięśnie się buduje na proporcji B:T:W jak 1: 1,6:0,5 a nie na 1:3:0,8 http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/5834-żywienie-optymalne-od-kuchni/?p=1045208354 Mogli by mnie zawrócić ze złej drogi... Kiedy gangrena obejmie rękę nie zostawia się malego palca, bo ładnie wygląda Przekomarzacie się jak licealistki, o jakieś przecinki Dieta to tak samo istotny lub nieistotny element jak pozostałe. Trening, psychika, wiek, leki, jedzenie, rodzina, pozostała aktywność i genetyka, są tak samo istotne. Mięśnie można budować na czymkolwiek lub mimo najlepszych warunków nie zbudować nic. A kulturystyka to głupszy sport nawet od pływania synchronicznego Ale takie to czasy, piosenkarka musi mieć fajne cycki, zamiast głos...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale takie to czasy, piosenkarka musi mieć fajne cycki, zamiast głos...
Trafna uwaga...polityk musi mieć dobrze skrojony garnitur a nie mądrość...lekarze, i inne "autorytety", muszą mieć przed nazwiskiem jakieś literki a nie wiedzę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szerokie bary też, ale jak właściciel całe dnie leży odłogiem, żre za czterech i kłuje udo, a potem pójdzie do klubu zrobić wyciskanie na maszynie z obciążeniem dla pięciolatka z rękami w kieszeniach, to co komu po takim "zdrowym byku"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śliczne dołeczki w buzi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ta środkowa jakaś rozczarowana wygląda...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ta środkowa jakaś rozczarowana wygląda... Bo nie ma dołeczków
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Śliczne dołeczki w buzi Mnie również serce szybciej zabiło
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hyhy. Boleję, że ja jeden jestem na tyle "głupi", żeby wchodzić z nimi w dysputę... Niemniej jednak, chciałbym bardzo, by mi wyjaśnili, dlaczego mięśnie się buduje na proporcji B:T:W jak 1: 1,6:0,5 a nie na 1:3:0,8 http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/5834-żywienie-optymalne-od-kuchni/?p=1045208354 piosenkarka musi mieć fajne cycki, zamiast głos... To oczywista. Teraz śpiewa się ciałem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pełną piersią...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hyhy. Boleję, że ja jeden jestem na tyle "głupi", żeby wchodzić z nimi w dysputę... Niemniej jednak, chciałbym bardzo, by mi wyjaśnili, dlaczego mięśnie się buduje na proporcji B:T:W jak 1: 1,6:0,5 a nie na 1:3:0,8 http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/5834-żywienie-optymalne-od-kuchni/?p=1045208354 piosenkarka musi mieć fajne cycki, zamiast głos... To oczywista. Teraz śpiewa się ciałem. Ba- mus taki. http://muzyka.interia.pl/pop/news/swiatowe-niekariery-polskich-wokalistek,1966853,50
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Śliczne dołeczki w buzi Mnie również serce szybciej zabiło To jakas gwiazda piosenkarstwa?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faktycznie. Dasz wiarę, że tyle odmian GHR jest? Kiedyś robiłem zwykłe żurawie, teraz nie widzę większego sensu. U nas na siłowniach nie widziałem tak wyprofilowanych stanowisk do GHR i dolnych pleców...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co prawda pewnie przyprawie o kolejne dreszcze wstretu wszystkich niezarejestrowanych forumowiczow....ale nudzilo mi sie i zrobilem sobie martwy ciag, 4x3 a wczesnie tak co 20 po jednej rozgrzewkowo. Przepraszam, ze nie pisze o tym co mnie boli i co mozna zmienic....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co prawda pewnie przyprawie o kolejne dreszcze wstretu wszystkich niezarejestrowanych forumowiczow....ale nudzilo mi sie i zrobilem sobie martwy ciag, 4x3 a wczesnie tak co 20 po jednej rozgrzewkowo. Przepraszam, ze nie pisze o tym co mnie boli i co mozna zmienic.... Mnie lewa dłoń piecze. Już miałem nadzieję na miażdżyczkę lub zatorek jaki, a to tylko od porannego wyciskania otarcie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
to i ja pozrzedze wczorajszy trening wszedl w nogi,ale rowerowe zakupy zaliczone
|
|
|
|
|
|
|
|
|