Zyon
|
Co prawda pewnie przyprawie o kolejne dreszcze wstretu wszystkich niezarejestrowanych forumowiczow....ale nudzilo mi sie i zrobilem sobie martwy ciag, 4x3 a wczesnie tak co 20 po jednej rozgrzewkowo. Przepraszam, ze nie pisze o tym co mnie boli i co mozna zmienic.... Mnie lewa dłoń piecze. Już miałem nadzieję na miażdżyczkę lub zatorek jaki, a to tylko od porannego wyciskania otarcie Jak mozna to zmienic, jakie wnioski wyciagnac z tego mozna? Rekawiczki?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co prawda pewnie przyprawie o kolejne dreszcze wstretu wszystkich niezarejestrowanych forumowiczow....ale nudzilo mi sie i zrobilem sobie martwy ciag, 4x3 a wczesnie tak co 20 po jednej rozgrzewkowo. Przepraszam, ze nie pisze o tym co mnie boli i co mozna zmienic.... Mnie lewa dłoń piecze. Już miałem nadzieję na miażdżyczkę lub zatorek jaki, a to tylko od porannego wyciskania otarcie Jak mozna to zmienic, jakie wnioski wyciagnac z tego mozna? Rekawiczki? A Mariuszowi na nogi?! Tu trzeba tzw. ostrego cięcia, rzucić wszystko w diabły, bo dr Kwaśniewski nie zalecał siłówki. Zalecał siedzenie i pierdzielenie o zdrowiu i jedzeniu za to Najlepiej brać przykład z ciotki Adamiakowej.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Adamiakowa przypomina ze na niestrawnosc jest pasta Tahina
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nowy hit, ktory trzeba wlaczyc do zestawu stabilizacyjnego. Teraz pewnie kolej na tofu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nowy hit, ktory trzeba wlaczyc do zestawu stabilizacyjnego. Teraz pewnie kolej na tofu.
I można już nawet 3 białka łączyć! Tylko z ostrożna...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słusznie, tylko nie wiem czy jest sens tak dzielić włos na czworo... Dla jednego te tipy będą prawdziwe, dla innego niekoniecznie. Żeby nie było, że tu tylko ciągniemy, właśnie wracam z dwugodzinnego marszu z kamizelką. Dziś wyszło 12 kilometrów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Za duzo czytasz, za malo robisz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
chill
Go
|
Za duzo czytasz, za malo robisz Laughing Laughing Napisał to Zyon mol książkowy ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za duzo czytasz, za malo robisz Laughing Laughing Napisał to Zyon mol książkowy ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Poszedłem dziś do chłopaków "na trójbój", bo w komercyjnej siłowni nie ma już obciążeń dla mnie na tym etapie cyklu. Wchodzę do szatni, a tam na lustrze przyklejona kartka z narysowanym niezłą kreską "hipkiem od Michelin" i podpisem "kulturystyka to odpowiedź na cieniasów, którzy chcą być duzi"
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Artysta ... Niezłe haha
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Niezły dzik tam na dole z dziewczynką... Wink To zgadnij kto to ..... Elliott Hulse ....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|