|
Zyon
|
Na pewno korzysta Ja w ogole mam wrazenie jak ich czytam, ze te ich "dialogi" sa mocno rezyserowane, jeden pyta o pogode, drugi odpowiada, ze chleb drogi, takie to sztuczne i nienaturalne. Nie widze w tym naturalnej dyskusji i "plyniecia tematu" tylko udawanie, ze sie o czyms rozmawia ale glowny cel to przemycic to co sie chce powiedziec, czyli grzes po raz kolejny podkresli jak to sie Kwasniewski mogl tak pomylic a JW doda, ze Ponomarenko to mial racje. Takie troche zenujace to, ze starzy ludzie bawia sie w takie durnoty. No ale kasa to kasa, nawet klown musi cos jesc i pic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno korzysta Ja w ogole mam wrazenie jak ich czytam, ze te ich "dialogi" sa mocno rezyserowane, jeden pyta o pogode, drugi odpowiada, ze chleb drogi, takie to sztuczne i nienaturalne. Nie widze w tym naturalnej dyskusji i "plyniecia tematu" tylko udawanie, ze sie o czyms rozmawia ale glowny cel to przemycic to co sie chce powiedziec, czyli grzes po raz kolejny podkresli jak to sie Kwasniewski mogl tak pomylic a JW doda, ze Ponomarenko to mial racje. Takie troche zenujace to, ze starzy ludzie bawia sie w takie durnoty. No ale kasa to kasa, nawet klown musi cos jesc i pic. +1 Dodatkowo jeszcze dziury w logice tych wypowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Grzesiu Nagrywaj aka Rec zapraszam Cie na Wigilie do stolu. A co mi tam JW-23 rowniez. Przypowiesc o synu marnotrawnym wiecznie zywa
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Jutro planowałem się wybrać, czas wymienić drążek w futrynie bo się rozlatuje. Zobaczymy ile on wart, może na kółko też się skuszę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mlyn na wode wszelkiego rodzaju instruktorow, regabilitantow, guru i stefanow. Zawsze mozna jeleniowi wcisnac jakas -trofie albo inna anomalie i trenowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|