|
Gavroche
|
Ożeż! (dobrze napisałem?) Jest lepszy nawet od Yarosha Ja to się normalnie wstydzę jak go czytam... I najlepsze: "napiszę o tym więcej jutro, bo temat ciekawy...", czy jakoś podobnie Głupi, przyciężki mocno, bezrefleksyjny błazen I jak to mówi JW, to się dzieje w środku Europy w XXI w.?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja to klasycznie herbata monitor oplulem od tych madrosci, dlatego uznalem za stosowne to wkleic I faktycznie czlowiek czuje zazenowanie czytajac tego blazna , zwlaszcza, ze pisze o tych dlugofalowych efektach "lowcarbu Lutzowego" kiedy sam tego Lutza dopiero co przeczytal Prorok albo Wielki Antycypator
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
...widz, że coś się dzieje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ok, gavro, czas na testy, czy rzeczywiscie jestes starym wyjadaczem i znasz wszystkie plany i teorie, czy tylko udajesz. Czyje to slowa? Na początku jest euforia. Nazywane jest to w sportowym żargonie "miesiąc miodowy" potem wyniki są gorsze, dochodzi się do ściany i trzeba coś zmienić, odpocząć.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ok, gavro, czas na testy, czy rzeczywiscie jestes starym wyjadaczem i znasz wszystkie plany i teorie, czy tylko udajesz. Czyje to slowa? Na początku jest euforia. Nazywane jest to w sportowym żargonie "miesiąc miodowy" potem wyniki są gorsze, dochodzi się do ściany i trzeba coś zmienić, odpocząć. Nie mam zielonego pojęcia Ale zgadzam się z tą wypowiedzią.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Slabo, slabo. To wybitny fachowiec sportowy, ten od anabolicznych efektow insuliny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bo ja się nie rozwijam Wszystko co ważne wg mnie napisano z pół wieku temu, lub dawniej... Kto to?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
lubíe mlodziez 10-14 lat i jutro stane na bramce,bo w druzynie siala. Nie w 9 he ..gwiazdzie.....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo bramkarz,to podstawa..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo ja się nie rozwijam Wszystko co ważne wg mnie napisano z pół wieku temu, lub dawniej... Kto to? No Grzesko nasz zamiedzowy, fachowiec od wszystkiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ok, z "ad act" wywlokę góralską przygodę. Miałem wtedy naście lat, a światowej sławy kopacze właśnie grali o jakąś ważną rzecz- być może kapuchę, nie wiem- "naście" na to pozwala. W przerwach między kibicowaniem starsi wywlekali się i młodszych na boicho, aby emocje jakoś rozgonić. Meczyki stale przegrywaliśmy, ponieważ sędzia był kalosz, a bramkarz, ... bramkarza mieliśmy częściej w krzakach- za potrzebą, niż na bramce. Ale i tak to było piękne lato.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
.. bramkarza mieliśmy częściej w krzakach- Pupsik, aż tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|