Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale generalnie, trudno gdzieś doczytać konkretne kilogramy. Jakaś tajemnica?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mało popularny sport, ot co. Na bank są gdzieś rankingi i aktualne rekordy, kto ma wiedzieć, to wie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
George Farah, były zawodnik PRO, obecnie trener słynący ze swej niesamowitej diety: http://www.worldclassbodybuilding.com/forums/f36/george-farahs-basic-precontest-diet-for-clients-102805/Wielu zawodowców przechodzi pod kuratelę George'a i notuje znakomite efekty! Branch Warren odkąd zaczął z nim pracować, mówi, że nie wiedział, że można się tak czuć na redukcji i tak wyglądać Popularną metodą przed zawodami jest trzymanie LC z ewentualnymi ładowaniami. George zaleca HCLF, 20-30B:50-60W:10:20T i sporo cardio, dzięki temu zawodnicy są pełni i nabici, mają mnóstwo energii do treningów i bardzo niski poziom tłuszczu, podobno ustępują bóle stawów, regeneracja i sen się polepsza, znika drażliwość i napięcie. Kolejne potwierdzenie, że HC na białku zwierzęcym jest lepsze niż LC Dla mnie dobra wiadomość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zmieniasz orientacje ? Na razie nie, ale myślałem o tym Żona je Ww i córka jakoś tak...poza tym wiedza Doktora się sprawdza, a to miłe. Gdy zawodowy kulturysta, który przetestował wszystkie diety świata, mówi, że 60% W go zamiata, to dla nas fajnie Bo to Forum tylko pozornie jest wyłącznie o ciasnej proporcji
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znaczy sie chcesz zostac kulturysta?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy sie chcesz zostac kulturysta? Kiepski gen mam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie badz dzieckiem, geny mozna zmienic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie badz dzieckiem, geny mozna zmienic Jasne Ale ukształtowany szkielet trudniej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze lepiej wiesz od genow co im trudniej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Widze, ze lepiej wiesz od genow co im trudniej To moje geny, to wiem Za dużo Hulka?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widze, ze lepiej wiesz od genow co im trudniej To moje geny, to wiem Za dużo Hulka? Incredible.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na niektorych forkach o nim i podobnych pisza, ze to byli "genetyczni geniusze", bo nie koksowali i mieli takie efekty. A ze nie mieli pojecia o periodyzacji i tym podobnych to musieli byc genetyczni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Na niektorych forkach o nim i podobnych pisza, ze to byli "genetyczni geniusze", bo nie koksowali i mieli takie efekty. A ze nie mieli pojecia o periodyzacji i tym podobnych to musieli byc genetyczni Na bank wybrańcy genetyczni, bo trenujących było wielu, a wybitnych sporo mniej Tak samo jest wszędzie, ilu jest chirurgów na świecie, a tylko kilku światowej klasy... Tylko co oznacza ta genetyka? Może silną wolę, zacięcie, systematyczną cierpliwość?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|