Gavroche
|
Dasna, pokaż Młodemu, tu chyba chodzi o Warszawski Koks: _Knife_ 11 sierpnia 2014, godz. 10:04 Jak ktos wierzy, ze WK nie biora to jest idiota. Koniec tematu. Mam znajomego - na forum zawsze pisal, ze tylko kreatyna. Lecial mega grube cykle. Lapa 47, udo 72 - trzeba byc debilem by wierzyc, ze to na sucho zbudowal - przy dobrej definicji. Komentarz spod tekstu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to jest ten WK? Jakis klub, grupa czy co?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To się zgadza z moimi doświadczeniami: http://www.sfd.pl/Wpływ_wysokiego_spożycia_białka_%5B4%2C4g%5D_na_kompozycję_ciała%2E-t1023383.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, pokaż Młodemu, tu chyba chodzi o Warszawski Koks: _Knife_ 11 sierpnia 2014, godz. 10:04 Jak ktos wierzy, ze WK nie biora to jest idiota. Koniec tematu. Mam znajomego - na forum zawsze pisal, ze tylko kreatyna. Lecial mega grube cykle. Lapa 47, udo 72 - trzeba byc debilem by wierzyc, ze to na sucho zbudowal - przy dobrej definicji. Komentarz spod tekstu Pokażę. Już mu mówiłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
czyli co? Dalej nie) wiemy, ze nc nie wiemy. T ja juz wole twoja szkole,instynkt nie rob nic wbrew .... cyt: A co przez trzy lata robił instynkt samozachowawczy ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
czyli co? Dalej nie) wiemy, ze nc nie wiemy. T ja juz wole twoja szkole,instynkt nie rob nic wbrew .... cyt: A co przez trzy lata robił instynkt samozachowawczy ? Tak sobie myślałem ostatnio, czy gdybym znowu wrócił do 14 treningów tygodniowo w stylu podnoszenia ciężarów i ważył ~95 kg, to czy zapotrzebowanie po kwartale by mi skoczyło tak niebotycznie jak kiedyś, do 3 g B/kmc...?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak dla mnie bialka nie powinno wliczac sie w zapotrzebowanie kcal. Twoje 300-400g T to ~3000-4000kcal + 100gWw przy 95 kg przy 14 treningach per 7 dni to malo kcal. PPM przy 300g B bedzie gdzies ~2500lcal, jak nie wiecej . Takie minimum dla cwiczacych to 35-40kcal/kg energii z zrpdel pozabialkowych. przy wiekszej ilosci/objetosci 50-60kcal/kg z WwiT, gdzie Ww trzeba liczyc jako budlec. na chwile obecna jem instynktownie BiT z weglami do nie wiem,bo nie licze Ale ile mozna zjesc Ww z warzyw ziemniakow i owocow+ troche cukru,soku i uzywek? 150?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
14 treningów tygodniowo i 285 gB/D? Prawdopodobne przy diecie na "miodzie" i "białym ryżu", i innych przetworzonych płodach rolnych czy glukozie/dekstrozie ze sklepiku z odżywkami na większego powera.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dlatego slowa Cyt: "Maksymalnie zwiększa się ilość białka w diecie, głównie białka zwierzęcego, do takiej ilości jaką człowiek ma ochotę zjeść." a na ochote wplywa ilosc kcal z TiWw . (Za)malo TiWw wiecej potrzeba B ,to logiczne i kasne jak slonce
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak dla mnie bialka nie powinno wliczac sie w zapotrzebowanie kcal. Twoje 300-400g T to ~3000-4000kcal + 100gWw przy 95 kg przy 14 treningach per 7 dni to malo kcal. PPM przy 300g B bedzie gdzies ~2500lcal, jak nie wiecej . Takie minimum dla cwiczacych to 35-40kcal/kg energii z zrpdel pozabialkowych. przy wiekszej ilosci/objetosci 50-60kcal/kg z WwiT, gdzie Ww trzeba liczyc jako budlec. na chwile obecna jem instynktownie BiT z weglami do nie wiem,bo nie licze Ale ile mozna zjesc Ww z warzyw ziemniakow i owocow+ troche cukru,soku i uzywek? 150? Dlatego ja nie napisałem "zapotrzebowanie kaloryczne" tylko zapotrzebowanie, apetyt, hunger Teraz jestem jednak mądrzejszy i nie opychałbym się mięsem i twarogiem, tylko żółtkami i wątrobą ze słoniną, masłem i śmietanką... Zobacz na Dasnę, je i śpi, znaczy potrzeba zaplecza do treningu, bo sen i pożywienie, do pewnego stopnia, można traktować zamiennie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
14 treningów tygodniowo i 285 gB/D? Prawdopodobne przy diecie na "miodzie" i "białym ryżu", i innych przetworzonych płodach rolnych czy glukozie/dekstrozie ze sklepiku z odżywkami na większego powera.
podzwigasz.troche ciezarow i ruszysz tylek sprzed komputer to soe dowiesz! Nie a tu na mysli treningu kulturystycznego
|
|
|
|
|
|
|
|