|
|
Zyon
|
Coraz czesciej widze na forach zwiazanych ze sportami silowymi posty typu "mam 187 wzrostu, waze 67 kg i poszukuje dobrej rozpiski na redukcje" Czy tak teraz ma wygladac wzor meskosci? Ten Harry Potter namieszal dzieciom w glowach, jak sasiadka poprosi o przerzucenie wywrotki wegla do piwnicy to poszukaja apki na smartfonie Pokolenie naszego herosa...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
New World Order, czyli tak, jak chciał Doktor, choć chyba powinni być niżsi Ja za to widuję, przy okazji treningów z jednym młodym człowiekiem, sporo tzw. skinny fat. Cienki we wszystkim, a oponka jest Ale jak zobaczyłem, że jeszcze w trakcie rozgrzewki pęka 0,7 l Gatorade, a trening polega głównie na trenowaniu mięśni języka, to nic dziwnego, że trzeba wejść na redukcję
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ten skinny fat ostatnio taki "popularny" jest I jak patrze na zdjecia tych herosow to faktycznie wyglada to dosc dziwnie, taka kobieca gruszka w okolicach brzucha Ja bym proponowal redukcje poprzez rozciagniecie skory od wewnatrz miesniami A NWO to nie przypadkiem skrot od New Wegetarian Order?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Twój pomysł na redukcję jest chyba jedynym skutecznym, zdrowym i estetycznym. Wystarczy zgubić 2cm w pasie i zyskać 2cm w ramionach, by różnica była zauważalna... Szklanka słodkiego napoju nie zaszkodzi, jak się ciężko tyra, ale trzy to już przegięcie Jak Mariusz mówi, powrót do korzeni: całe jaja, chudy twaróg i wątróbka Dawniej kulturyści cały rok chodzili porzeźbieni, a na siłowniach nie było maszynek do aerobiku Wystarczy pooglądać stare zdjęcia czy "Pumping Iron". Typowe śniadanie kulturysty w tamtych czasach to były gotowane jaja, filiżanka mleka i dwa suche tosty
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
PS Z wątróbki można zrezygnować, jak się jest na Nowej Diecie Optymalnej czy tam NWO (nowa wiara optymalna)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Delikatny trening z odważnikami: -Zarzuty dwu odważników 3x5@48kg -Przysiad Hacka z pojedynczym odważnikiem 3x5@48kg -Side press 2x5@32kg, 2x3@48kg Potem 45 minutowy spacer i mogę walczyć o królestwo
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Rozpoczęcie aktywności w młodym wieku i kontynuowanie tak długo, jak się da, oto recepta! Jest dla nas więc nadzieja Ale pewnie głupi jest jak but, martwociągowiec! Tu już nie ma nadziei...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rzetelna antropomorfizacja, znaczy jest powszechną skłonność taka w Narodzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Antropomorfizacja dotyczy wszystkiego tylko nie ludzi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No właśnie, ja przy bucie to dostrzegłem. Ale, ... ale mogę się mylić!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie pierwszy i nie ostatni raz Taki środek stylistyczny to porównanie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Rozpoczęcie aktywności w młodym wieku i kontynuowanie tak długo, jak się da, oto recepta! Jest dla nas więc nadzieja Ale pewnie głupi jest jak but, martwociągowiec! Tu już nie ma nadziei... Doktor zakazal i basta! Ewentualnie kable od pralki na pobudzenie mozgu wolno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie pierwszy i nie ostatni raz Taki środek stylistyczny to porównanie Porównanie butów, czy głupot?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko Doktor, Zyon, ja też uważam, że kulturystyka to najgorsze, co mogło spotkać sporty siłowe Rozpowszechnianie się przekonania, że siła równa się wielkości mięśnia, doprowadziło do niefortunnej konsekwencji, że 90% społeczeństwa nie kuma różnicy między kilkunastoma konkurencjami ciężkiej atletyki. To jak z żelatyną i kolagenem czy dzieleniem białka z żółtek przez dwa Trzeba sobie przypomnieć prawo Wolffa, które mówi, że funkcja jest zawsze nadrzędna wobec struktury.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie pierwszy i nie ostatni raz Taki środek stylistyczny to porównanie Porównanie butów, czy głupot? Z czym?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O masz, widziałeś kiedykolwiek "głupi but"? Taki do porównywania. Głupi( "gupi" to jej szczególny przypadek)- to cecha nadawana ludziom przez ludzi. Ani wada, ani zaleta. aniani
|
|
|
|
|
|
|
|