Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2384196 razy)
|
Gavroche
|
O masz, widziałeś kiedykolwiek "głupi but"? Taki do porównywania. Głupi( "gupi" to jej szczególny przypadek)- to cecha nadawana ludziom przez ludzi. Ani wada, ani zaleta. aniani A pijaną świnię widziałeś? Nie ja wymyśliłem środki stylistyczne, ale jak już je wymyślono, używajmy poprawnie, co?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie tylko Doktor, Zyon, ja też uważam, że kulturystyka to najgorsze, co mogło spotkać sporty siłowe Rozpowszechnianie się przekonania, że siła równa się wielkości mięśnia, doprowadziło do niefortunnej konsekwencji, że 90% społeczeństwa nie kuma różnicy między kilkunastoma konkurencjami ciężkiej atletyki. To jak z żelatyną i kolagenem czy dzieleniem białka z żółtek przez dwa Trzeba sobie przypomnieć prawo Wolffa, które mówi, że funkcja jest zawsze nadrzędna wobec struktury. Nie no "stara" kulturystyka Reevesa, Parka czt Girondy nie byla taka najgorsza Wade pisze, ze ponoc Gironda gonil ze swojej silki za izolowane Ale dla glupiego kazdy wysilek to kulturystyka, niewazne czy podciagasz sie na drazku czy robisz nogi na maszynie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zgoda Amerykanie słynęli z niestandardowego myślenia, zanim zgłupieli do cna. W czasach kiedy nie było supli i maszyn, wymyślono i opracowano efektywne metody treningu, które nic nie straciły do dziś, a może właśnie zyskały? "Secrets of Strength" Earl Liedermann wydał w 1925 roku, spokojnie może to być jedyna nasza książka, a wyniki będą nieporównywalne ze współczesnymi pakerkami
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O masz, widziałeś kiedykolwiek "głupi but"? Taki do porównywania. Głupi( "gupi" to jej szczególny przypadek)- to cecha nadawana ludziom przez ludzi. Ani wada, ani zaleta. aniani A pijaną świnię widziałeś? Nie ja wymyśliłem środki stylistyczne, ale jak już je wymyślono, używajmy poprawnie, co? Przecież używamy! "Głupi jak but" to antropomorfizacja w celach porównawczych, nielogiczna i ..., a tam! Spać mi się już chce, bowiem ganianie po błocku to jest inna para kaloszy i adaptacja kosztuje nieco wysiłku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spać nie srać, można poczekać Ale nie wiem jaka to figura stylistyczna...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E, to akurat jest proste- "pisz w czwartek".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O masz! Napisali żeby kontrolować jakieś proporcje, znaczy co? GSO, BTW, BMI- wymoczone w wodzie dziwadła.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O masz! Napisali żeby kontrolować jakieś proporcje, znaczy co? GSO, BTW, BMI- wymoczone w wodzie dziwadła. Nie zjeżdżać poniżej 10% BF, bo inaczej waranek nie tuli
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hjuston- mamy problem! Z warankiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hjuston- mamy problem! Z warankiem. Nie wierzę Widziałem omlet, pełen cholesterolu i bioflawonoidów
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo fajna grafika Ale Matka, na litość, co to za ćwiczenia?! Kulturystyczny shit jakiś Kilka dni temu, w klubie, podsłuchiwałem ( ) rozmowę na temat tego, która maszyna do uginania nóg jest najlepsza Wszyscy trzej twardziele nie mogliby chodzić przez tydzień, gdyby zrobili tyle ciągów na sesji, co Ty
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo fajna grafika Ale Matka, na litość, co to za ćwiczenia?! Kulturystyczny shit jakiś Kilka dni temu, w klubie, podsłuchiwałem ( ) rozmowę na temat tego, która maszyna do uginania nóg jest najlepsza Wszyscy trzej twardziele nie mogliby chodzić przez tydzień, gdyby zrobili tyle ciągów na sesji, co Ty Zwabiła mnie właśnie grafika. Śmieszności, podane.
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Nie zjeżdżać poniżej 10% BF, bo inaczej waranek nie tuli Hahah, aleś mnie rozbawił, aż siem zapowietrzył
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ehh te detale .. Chociaż figura nie do końca w moim typie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hjuston- mamy problem! Z warankiem. Nie wierzę Widziałem omlet, pełen cholesterolu i bioflawonoidów Nie podpuścisz mnie, waranek rzecz święta- gdy jest w towarzystwie, należnym mu! muuumuuu
|
|
|
|
|
|
|
|
|