Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2386876 razy)
|
Radzio
Go
|
O masz! Pytasz z przekąsem, a teraz uprzejmością zastanawiasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! To już wysoki parter. W domu jesteś w mniejszości zapewne, kolegów masz? Mama takiej krzywdy własnemu dziecku nie wyrządziłaby z pewnością.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! To już wysoki parter. W domu jesteś w mniejszości zapewne, kolegów masz? Mama takiej krzywdy własnemu dziecku nie wyrządziłaby z pewnością. To tylko stwierdzenie faktu, popularnego i nie zawsze prawdziwego zresztą, a Ty już mi z pomocą lecisz! Jak powiem: na bezrybiu i rak ryba, też mi naubliżasz od zimnych i śmiertelnie chorych? Wyluzuj trochę, pitolenie bez sensu zobowiązuje
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aż się obejrzałem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ustoisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Twój pomysł na redukcję jest chyba jedynym skutecznym, zdrowym i estetycznym. Wystarczy zgubić 2cm w pasie i zyskać 2cm w ramionach, by różnica była zauważalna... hehe nie da sie, nic sie nie znasz, bo Tak jak nie można odchudzać się i zarazem nabierać masy mięśniowej, tak samo nie sposób robić "czystą masę"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Twój pomysł na redukcję jest chyba jedynym skutecznym, zdrowym i estetycznym. Wystarczy zgubić 2cm w pasie i zyskać 2cm w ramionach, by różnica była zauważalna... hehe nie da sie, nic sie nie znasz, bo Tak jak nie można odchudzać się i zarazem nabierać masy mięśniowej, tak samo nie sposób robić "czystą masę" Kolejny "nieśmiertelny" problem w kulturystyce Wszystko się da, tylko umić trza. Oczywiście tu trzeba widzieć nie czarno-biało, tylko w odcieniach szarości. Najlepszy sposób na masę to dieta wysokobiałkowa i wysokowęglowodanowa, suplementowana i wspomagana sterydami i peptydami z nadwyżką kaloryczną. Czemu? Bo inaczej zawodowcy by tak nie robili Ale to nie znaczy, że wszystkie inne opcje są gorsze lub lepsze. Są inne i zależnie od celu trenującego. Takie kategoryczne twierdzenia Anasia, tylko mu kuku na wizerunku robią
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie to jest w tym wszystkim najlepsze, koles bez praktyki i bladego pojecia, wygladajacy jak niedozywione dziecko z Albanii, dajacy wszystkim rady jakby zeby na tym zjadl. Zreszta niejeden to mu wypomina hehe, ale bufon dlatego jest bufonem, bo siebie w tym nie widzi I dosc zalosnie unika roznych pytan, te ktore nie mieszcza sie w jego copypastowaniu go nie interesuja. Beka na 100 fajerek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czyli warto czasem wejść na forum MH? Trzeba im (nie wiem, kilku, może, facetom stamtąd) przyznać, że forum jest lepsze merytorycznie niż gazeta Ciekawe czy nasze Forum jest lepsze niż "Optymalni"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli warto czasem wejść na forum MH? Trzeba im (nie wiem, kilku, może, facetom stamtąd) przyznać, że forum jest lepsze merytorycznie niż gazeta Zagladac warto, bo ciekawe linki i czasami dyskusje, a jak Analny wpada to przy okazji jest fajna komedia, bo go tam traktuja jak uposledzonego ale udaja, ze na powaznie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czyli warto czasem wejść na forum MH? Trzeba im (nie wiem, kilku, może, facetom stamtąd) przyznać, że forum jest lepsze merytorycznie niż gazeta Zagladac warto, bo ciekawe linki i czasami dyskusje, a jak Analny wpada to przy okazji jest fajna komedia, bo go tam traktuja jak uposledzonego ale udaja, ze na powaznie My tacy nieuprzejmi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
chill
Go
|
http://www.dragondoor.com/kettlebells_at_work_reversing_negative_health_effects_of_extensive_sitting/ Dobre... A juz widze Gavro jak macha wśród legwanów co godzinę z reklamą na odważniku i interes się kręci http://articles.elitefts.com/training-articles/powerlifting-articles/deconstructing-the-deadlift/ Niezła piguła
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na szczęście mam nienormowany czas pracy i zwykle ćwiczę rano, ale dzięki za podpowiedź Natomiast odważnik w biurze to dobry pomysł, Blade chyba tak robił...
|
|
|
|
|
|
|
|
|