Zyon
|
szczerze mowiac to niezly pomysl, ja np co jakis czas wychodzilem do wc zeby sobie pare pistoletow i pompek strzelic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
szczerze mowiac to niezly pomysl, ja np co jakis czas wychodzilem do wc zeby sobie pare pistoletow i pompek strzelic A tak, GTG to super pomysł, kiedy wychodzisz bladym świtem, a wracasz wieczorem, jak w korpo. Można wykorzystać najbardziej produktywne godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Blady świt" do "pierwszej gwiazdki" to też jest ciemna noc.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Blady świt" do "pierwszej gwiazdki" to też jest ciemna noc. Podczas nocy polarnej. Ale u nas od 11.00 (już dobrze się obudzisz) do 16.00 (jeszcze nie zasypiasz) zrobisz pięć dobrych seryjek co godzinka
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tam, gdzie jest "noc polarna" już są korposie? Rzetelna prawda. ... Widzę postęp, widzę "pińć" godzin korporowania. Sprawiedliwość po prostu. Część chodzi na szlugę, poprawiać sobie wydajność, inni se mogą 7 minut poćwiczyć
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo ciekawy temat pracy dla przyszłych doktorów powstał, zaproponuję. Sprawiedliwość, a wydojość w pracy ze sztalugą.
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tu nadal Anabolic Diet, tylko bardziej szczegółowo: http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/5411-dieta-tłuszczowa-a-masa-mięśniowa/page-44 Panowie, przejmowanie się rysą na karoserii, kiedy silnik się dusi, nie ma większego sensu. Zejdźcie sobie ze sztucznego tygodniowego cyklu Mauro, na naturalny, okołodobowy Trzy posiłki w ciągu dnia składające się z białka i tłuszczu plus jeden węglowodanowo-tłuszczowy na noc. Środowisko endokrynne dużo lepsze i to bez zaburzeń homeostazy. Wiem, wiem, nie znam się na fizjologii
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uspokoj sie brachu, nasz forumowy bysio, Analny Atleta tam czuwa i niesie kaganek oswiaty, w koncu on zeby zjadl na trenowaniu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Maestro ,co ty mozesz wiedziec o wysilku i budowaniu muscli. Jesz 90-120g B ,czyli ~15% kcal... do tego masz niedobory abcdpMgZn etc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uspokoj sie brachu, nasz forumowy bysio, Analny Atleta tam czuwa i niesie kaganek oswiaty, w koncu on zeby zjadl na trenowaniu A propos, lepiej byłoby lowciam googla i mangę A Anaś coś nie pisze, pewnie robi grubą kasę na jakimś dużym projekcie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Maestro ,co ty mozesz wiedziec o wysilku i budowaniu muscli. Jesz 90-120g B ,czyli ~15% kcal... do tego masz niedobory abcdpMgZn etc 120g dawno nie zjadłem... Fakt, nie znam się na budowaniu, mnie się jakoś samo pobudowało, mimo niedoborów. Jeszcze tylko "dół brzucha" i "szczyt bicepsa" trochę odstaje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Serio? Zacofany ramol ze mnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozumiem, w "dole brzucha" jest ... pępek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozumiem, w "dole brzucha" jest ... pępek. Właśnie pod pępkiem. Znasz jakieś ćwiczenia na uwydatnienie tej partii?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pod pepkiem jest druga czakra, krzyza, polecam program na oczyszczenie czakry ewentualnie na jej "uprzeplywowienie"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Potrzebny jest, ... potrzebny jest ... nie ... potrzebna jest, ... potrzebna jest ... (wyć)wiczona w bojach w y o b r a ź n i a. Innych sposobów nie znam, naturalnie. A! Przypomniałem sobie. Od kobiet prawdy nie usłyszysz, bo tam ostra komercha rządzi. *
|
|
|
|
|
|
|
|