Gavroche
|
Pewnie są na to jakieś książki. Dot. wyobraźni, kobiet i uprzepływowienia...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pod pepkiem jest druga czakra, krzyza, polecam program na oczyszczenie czakry ewentualnie na jej "uprzeplywowienie" Śmieszne. "Oczyszczenie" znaczy to samo, co ... trzebież?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pod pepkiem jest druga czakra, krzyza, polecam program na oczyszczenie czakry ewentualnie na jej "uprzeplywowienie" Śmieszne. "Oczyszczenie" znaczy to samo, co ... trzebież? A u kobiet?
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiem, mam podobne zdanie jak Andy. Pół roku robienia wyłącznie rwania jednorącz, wyciskania odważnika i TGU i na siłowni 280kg w martwym ciągu z uśmiechem na ustach "Do zbudowania supermena potrzeba szybkich ruchów i wolnych ruchów" nie pamiętam kto to powiedział
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wardega, ten od psa-pajaka, ktorym sie podniecal Analny otworzyl nowy kanal. Co prawda nie wiadomo dla kogo, bo tego jest tysiace na YT ale celebryci tak maja jak sie czyms podnieca https://www.youtube.com/watch?v=eqXo1t21ioo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie klikam w podejrzane linki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Holerka, racja Ale pewnie bez klikania i tak wszystko wiesz, ze to caly Wardega
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Holerka, racja Ale pewnie bez klikania i tak wszystko wiesz, ze to caly Wardega A YT czubów nie brakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wszystkim sie spieszy gdzies, nie wiadomo gdzie tak naprawde. Dzisiaj lans na wypasiona klate i bica to chyba tylko wsrod blachar w bialych kozaczkach. Tlumacze mlodym jak jeszcze mam chec, zeby sie nie dali wbic w te schematy myslowe typu kalkulator, waga, suple i makrosy ale to takie samotne wolanie na puszczy...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Wardega, ten od psa-pajaka, ktorym sie podniecal Analny otworzyl nowy kanal. Co prawda nie wiadomo dla kogo, bo tego jest tysiace na YT ale celebryci tak maja jak sie czyms podnieca https://www.youtube.com/watch?v=eqXo1t21iooHAHa zobaczcie jakie piardy robi na tym video i ile ludzi już to obejrzało i daje łapki w góre Koleś zrobił jedną giga rzecz z pso pająkiem i teraz wystarczy że uruchomi następną dojną krowe z jakimś celem i tak się to kręci... Mi się badziej podobał jak spierniczał przed policyjantami z butelką piwa
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystkim sie spieszy gdzies, nie wiadomo gdzie tak naprawde. Dzisiaj lans na wypasiona klate i bica to chyba tylko wsrod blachar w bialych kozaczkach. Tlumacze mlodym jak jeszcze mam chec, zeby sie nie dali wbic w te schematy myslowe typu kalkulator, waga, suple i makrosy ale to takie samotne wolanie na puszczy...
True. Jak się woła o deszcz, ściąga się też błoto.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Dolny brzuch" i "miejscowe spalanie tkanki tłuszczowej": http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/11256-tłuszcz-brzuszny-problem-z-pozbyciem-się/ Mamy XXI w. a Anaś sypie klechdami ze starożytnej Grecji Nieboskłon jest pełen dziur, a to co widzimy to nie gwiazdy, tylko przeświecająca przez te dziury Światłość Niebiańska PS. Anasiu, kiedy będziesz wywalał posty zostaw choć kilka, frajda jest nieziemska!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No coz, widac nasz bohater z anatomia tez jest na bakier.....dlaczego mnie to nie dziwi? Mam rade dla naszego trenera personalnego - niech wezmie kawalek gumy, rozciagnie go miedzy dwoma dloniami i sprobuje jedna polowe rozciagnac bardziej.... Lopatologia ale dla matola inaczej sie nie da.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|