|
|
RafałS
|
Bardzo fajne zajęcie. Zbierasz opał, a przy tym rozgrzewasz się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo fajne zajęcie. Zbierasz opał, a przy tym rozgrzewasz się. Takie trochę siermiężno-mongolsko-gumofilcowe, ale teraz modny taki stajl.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ubiór roboczy, wiadomo. Promowane w miejskim wydaniu śmieszy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ubiór roboczy, wiadomo. Promowane w miejskim wydaniu śmieszy. Chodzi mi o ogólną tendencję widoczną w sportach siłowych, jakoby trening belkami, młotem, siekierą był w jakiś sposób lepszy od siłownianego.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na pewno dodaje +10 do sily
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno dodaje +10 do sily Coraz mniej lubię sytuacje "albo/albo", różnorodność jest solą życia. Z każdego treningu można wynieść korzyści, jak się ma olej w łepetynie, albo nie skorzystać z niczego, co się robi, jak się jest gamoniem. Ale wiadomo, każda liszka swój ogonek chwali...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tyle ten trening lepszy co na tzw. świeżym powietrzu, nie znam się . Za łebka również molestowałem takie cieńsze pale niczym z palisady, trza było taki wbić jako tako w ziemię. Następni trafiony stosownie z pół obrotu frunął na nieraz sporą odległość, wzbudzając radość dziecka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie szympansie zabawki. Ja też miałem 2 minuty drogi do lasu przez całe dzieciństwo, super sprawa. Sporo mojego DNA tam zostało.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No wymiana DNA. Zostaje też potem las w niby-człowieku. U u A a!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Takie szympansie zabawki. Ja też miałem 2 minuty drogi do lasu przez całe dzieciństwo, super sprawa. Sporo mojego DNA tam zostało. Lazenie po drzewach super sprawa Ale nigdy kleszcza nie zlapalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja miałem sporo, bo bawiliśmy się w wojnę w paprotkach koło torów (!). Widocznie wszystkie boreliozy i babeszjozy przeszedłem bezobjawowo...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze ja jak sie zastananowie to az dziwne mi sie to wydaje. Pare lat jezdzenia na jagody, pare razy wtedy spadlem z czubkiem dzewa, bo zamiast zbierac to wolalem back to nature U dziadkow na wsi to ciagle w krzaczorach siedzielismy, bo przeciez bunnkier i baza tam byly nasze zalogi G I zero normalnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Takie szympansie zabawki. Ja też miałem 2 minuty drogi do lasu przez całe dzieciństwo, super sprawa. Sporo mojego DNA tam zostało. Lazenie po drzewach super sprawa Ale nigdy kleszcza nie zlapalem To była Cieciorka,cieciorka ala Gavroche Ja zostawiłem swoje DNA u babci na jabłonce. Drzewo w toku ewolucji jednak się nie zmutowało. A tu..... http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_UoFC6lcPs1l0gFL47iKW7PxpF93wHqJ2.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurcze ja jak sie zastananowie to az dziwne mi sie to wydaje. Pare lat jezdzenia na jagody, pare razy wtedy spadlem z czubkiem dzewa, bo zamiast zbierac to wolalem back to nature U dziadkow na wsi to ciagle w krzaczorach siedzielismy, bo przeciez bunnkier i baza tam byly nasze zalogi G I zero normalnie Ma się te kocie ruchy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ale nigdy kleszcza nie zlapalem Alkoholu nie lubią. Miałbym chyba tak samo, gdyby nie pies w dom...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tjaaa, ostatnio jak jeszcze zielono bylo chlopakom na podworzu jakas strzala utknela gdzies w lisciach wielkiego wiazu. No pomoge mysle, bo sie zaplacza, wlazlem i na samym szczycie byla normalnie. Spojrzalem w dol i pomyslalem, ze jak wchodzilem to nawet sie nie zastanawialem, ze to takl wysoko. Ale radocha z podciagniec mocnym chwytem niewaska, przyznam Zwlaszcza, ze jakies mlodziaki i wyrostki sie wczesniej rzucily na pomoc i nie dali rady
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tjaaa, ostatnio jak jeszcze zielono bylo chlopakom na podworzu jakas strzala utknela gdzies w lisciach wielkiego wiazu. No pomoge mysle, bo sie zaplacza, wlazlem i na samym szczycie byla normalnie. Spojrzalem w dol i pomyslalem, ze jak wchodzilem to nawet sie nie zastanawialem, ze to takl wysoko. Ale radocha z podciagniec mocnym chwytem niewaska, przyznam Zwlaszcza, ze jakies mlodziaki i wyrostki sie wczesniej rzucily na pomoc i nie dali rady I znowu nic? Żadnego kleszcza?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|