Dasna
Go
|
O super link. Wstawiłam juz na Fesjbucka na moja stronickę. Hej!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, lubię gościa, kiedyś pięknie zbudowany amator, dzisiaj poszarpany kontuzjami zawodowiec o szalonym sposobie treningu i mimo brzydkiego już ciała, potrafiący się doskonale przygotować do zawodów: http://m.youtube.com/watch?v=VJr4cjVjjHs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche może chcesz kupić kettle hurtowo? Przed chwila korespondowałam z Chinką. Sprzedaje kettle.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, dziękuję, wolę świerszcze hurtowo, ale mogę zapytać, jutro będę na siłowni. Jakie ma wielkości?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Se polskie kupcie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Polskie są tylko w Chinach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W czym problem? Jechać do Chin.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po co, kiedy Chinka sprzedaje, a kurier wniesie i jeszcze sobie zarobi?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I to te polskie se chinka tutu sprzedaje?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze nie, ale chciałaby.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie zartuj " . So why the mere onslaught? Well, these fats are myriad with pro-inflammatory properties (Omega-6 is pro-inflammatory, while omega-3 is anti inflammatory) [20] due to the fact these fats contain a higher percentage of omega-6 vs. omega-3, as omega-6 and omega-3 fatty acids compete for the same conversion enzymes. To keep things simply, the more omega-3 fat you consume, the less omega-6 will be available to the tissues to produce inflammation. In essence, it’s all about the proper ratio. People who consume a non-industrial diet have an Omega-6:Omega-3 ratio of about 4:1 to 1:4, or somewhere in between. Unfortunately, the ratio is today’s era is nearly is 16:1 [21]. Damn Gina!"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Początki są zawsze trudne. Będzie coraz lepiej, zobaczysz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, może Ci paru wiosen zabraknąć, Mariusz. Ale jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Nikt już nie wywala gał na hasło "dieta tłuszczowa", sportowcy coraz częściej po nią sięgają i gospodynie domowe, no i połowa elity forum MH jest na niskowęglowodanówce. To może się udać, choć w Szwecji tak średnio...
|
|
|
|
|
|
|
|