Gavroche
|
Za Chiny tego nie rozgryzę... twardy metal... Lepszy miętky. Ołów znaczy się. Ciężarek z owego oszczędza przestrzeń i nie rozpitala tak podłogi przy ewentualnym upuszczeniu. Taa, nawet palce stóp ochroni.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taa, nawet palce stóp ochroni. Palce to nie wiem, ale pięty raczej są bezpieczne. Chyba że wydziwia się.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, dziękuję, wolę świerszcze hurtowo, ale mogę zapytać, jutro będę na siłowni. Jakie ma wielkości? Hm? Nie wiem. Pewnie wszystkie. Wrzuciłam jej linki do sklepów w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świetny akcent! Iniekcyjny testosteron dobrze robi na inteligencję, ale lepiej jakby dodał smalcu i dojadł dżemem truskawkowym. A tak to za dużo zdrowia w tej misce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, dziękuję, wolę świerszcze hurtowo, ale mogę zapytać, jutro będę na siłowni. Jakie ma wielkości? Hm? Nie wiem. Pewnie wszystkie. Wrzuciłam jej linki do sklepów w Polsce. W Polsce najbardziej brakuje 40, 48 i 60kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Świetny akcent! Iniekcyjny testosteron dobrze robi na inteligencję, ale lepiej jakby dodał smalcu i dojadł dżemem truskawkowym. A tak to za dużo zdrowia w tej misce. wafelki,werterki,pieczone jabluszka i choruska bedziw dusz(k)@
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A na koniec dziewczyna robi prawie, ciąg podrzutowy 100 kg. He,he.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prawie robi duuuuuuużą różnice!
|