|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Z takim brzuchem, można wiele innych rekordów pobić.Np w wadze należnej ,ale to trudne ,bo nie ma tego w Ginesie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rekord w wadze należnej? A jak skonstruować konkurencję?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A na DD jeszcze nie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo tam jedzą na surowo i roślinne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To wtedy spoco...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Masz coś bez badania włosa? Człowiek bez badań włosa suplementuje,ALE JAJA
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez badania to tylko jaja można suplementować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No. Niesamowite.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po takim filmiku każda wymówka, by nie iść na trening, jest guzik warta.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Publikują tez na FB. Oczywiście, jest to fantastyczne. I niezbędne , aby właśnie niepełnosprawność ciała jak najbardziej niwelować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miałem przyjemność kiedyś rozmawiać z gościem, któremu po wypadku samochodowym odjęto nogi. Już po tym zdarzeniu zainteresował się wyciskaniem na ławce, jako celem treningowym (wyciskacze bardzo dbają też o plecy, w zasadzie im lepszy bencher, tym bardziej wyciska plecami) bardzo zrównoważonym i spokojnym głosem, z charakterystycznym dla ludzi po przejściach błyskiem w oku, powiedział mi, że treningi uratowały mu w zasadzie życie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przeciez zaniki mięsni są.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To jasne, fizyczna strona treningów to wzmocnienie ciała i przeciwdziałanie problemom neuro- i miodegradacyjnym. Ale równie ważny jest aspekt psychologiczny, wzmocnienie charakteru, pewien ciąg wydarzeń prowadzący do zadowolenia, wychodzenie z domu, bycie komuś potrzebnym i potrzebowanie kogoś, jednocześnie większa samodzielność dzięki sprawności i sile, a po pewnym czasie zwiększone poczucie własnej wartości, bo zdrowy człowiek nie ciska ma ławie 200kg, albo nie pogra w kosza 2 godziny, a ja tak, mimo niekompletnego ciała.
|
|
|
|
|
|
|
|