Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2383718 razy)
|
Dasna
Go
|
Oczywiście. Ale nie wszystkim się chce. Ba, zdrowym się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
przeciwdziałanie problemom miodegradacyjnym. mi- or mio- or meio- [Greek meion less] Less, smaller, reduction
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zwłaszcza u nas "innych" to najlepiej trzymać w komórce. I broń Boże, żeby się nie uśmiechali, bo przecież takie ciężkie życie mają. Na szczęście się to zmienia. Brak czy inaczej działające tkanki nie określają nad jako ludzi. Bardzo mi się podoba podejście do osób odmiennych w Anglii, tam chodzą po ulicach ludzie, którzy u nas przebywają w zakładach opiekuńczych. I co z tego, że czasem mają dziwne reakcje? Kiedyś jedna z moich klientek, poruszająca się na wózku, bardzo ładnie mi wytłumaczyła termin "sprawny inaczej". Sprawny inaczej to taki ktoś, kto przebiegając przez kałużę, rozchlapuje wodę oponami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zwłaszcza u nas "innych" to najlepiej trzymać w komórce. I broń Boże, żeby się nie uśmiechali, bo przecież takie ciężkie życie mają. Na szczęście się to zmienia. Brak czy inaczej działające tkanki nie określają nad jako ludzi. Bardzo mi się podoba podejście do osób odmiennych w Anglii, tam chodzą po ulicach ludzie, którzy u nas przebywają w zakładach opiekuńczych. I co z tego, że czasem mają dziwne reakcje? Kiedyś jedna z moich klientek, poruszająca się na wózku, bardzo ładnie mi wytłumaczyła termin "sprawny inaczej". Sprawny inaczej to taki ktoś, kto przebiegając przez kałużę, rozchlapuje wodę oponami. Mh. Tak w Anglii niepełnosprawnych umysłowo też traktują jak "normalnych" I co mi sie tez bardzo podoba, bo to moje podwórko. Nikt nie dziwi się , w pan wieku, albo ile pani ma lat. Ma lat ile ma. I nie twoja sprawa. Najstarzej to ja czuje się na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
przeciwdziałanie problemom miodegradacyjnym. Użyłeś nowosłowa, którego nijak, nawet w googlach, nie ma, przy "odrobinie" dobrej woli można założyć, że chodziło Ci o "przeciwdziałanie sflaczeniu" sflaczenie: oklapnięcie, uschnięcie, zmarnienie, zwiędniecie, zwiotczenie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To, że coś jest dla Ciebie nowe i nie ma tego w Gogolach, niewiele znaczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co to dla Ciebie, skoro łykasz bez popity wysokobiałkowy majonez.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Dobre
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
lepiej krowy obrządziłby, snopki zwiózł do stodoły, a nie nadaremno tracić energię
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
On już po robocie, tylko mu mało, nie widzisz jaki chłop?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie, że jakaś sensacja, ale facet po 50 w dobrej, użytkowej formie:
mój rówieśnik, nawet tak samo skóra mu wisi na brzuchu jak mi, też widać schudł . Po prostu był wojsku .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wegusy przekonuja, ze na ich diecie mozna pakowac i takie tam. Oczywiscie klamia jak najeci, zwlaszcza z tymi sportowcami. A i tradycyjnie b12 tez sie przewija
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przecież my wiemy, że bez jakichkolwiek supli się da zrobić wszystko na wege. Trening siłowy też normalnie działa, prowadziłem przez kilka miesięcy weganina, teraz czasem go spotykam, dobrze sobie radzi. Wege-srege ludzie lubią sztuczne podziały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|