administ
Go
|
Na misce ryżu kulisi zapindalają od rana do wieczora, więc wege jest spoczko.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wegusy spoko, ale co powiecie na takie rewelacje z tego tekstu? przyjmować posiłek kilka razy na dobę, najlepiej 6-8 posiłków, co w praktyce oznacza noszenie ze sobą pojemnika z jedzeniem. Należy przyjmować posiłek lub koktajl białkowy (35 gr białka sojowego) po treningu, przed snem i po śnie - w celu zapobiegania katabolizmowi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakoś tak nie po wegetariańsku te osiem razy na dobę. Starczy miska ryżu rano i wieczorem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Charakterystycznej posłance z sałatką nie starczyło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MariuszM brakuje tu Ciebie. Podczytuję Cię na FB, dobrze się Ciebie czyta, jak zwykle. Poklikałbym z Tobą, ale gdzie..?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
MariuszM brakuje tu Ciebie. A mnie wcale! Jak nie wydorośleje, to będzie miał przekichane życie na własne życzenie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze tu bardziej niewydoroslalych jezeli o szczegoly chodzi, i akurat byl sensowna przeciwwaga dla tego bardziej niewydoroslalego gwoli prawdy i scislosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
MariuszM brakuje tu Ciebie. A mnie wcale! Jak nie wydorośleje, to będzie miał przekichane życie na własne życzenie... Jego życie jego sprawa, duży jest i rośnie nadal. Nie ma ideałów, a polubiłem go, mimo pierwotnej niechęci, dzięki jego zaszyfrowanym kalamburom zmieniłem spojrzenie na wiele rzeczy, a wątki, które mnie nie interesowały pomijałem. Ludzie, którzy mówią to co myślą i to szorstko i zdecydowanie, to wartościowe jednostki, w morzu klepiących się delikatnie po pupciach cipulków. Oczywiście dla Ciebie powód do siekierki był ważki, nic mi do tego, dorośli jesteśmy i każdy ma inną strefę intymną i miękkie podbrzusze. Po prostu jest kilku chłopaków i kilka dziewczyn, z którymi "poszedłbyś na zwiady", jak mawiają Ruscy. Dobrze by było mieć ich w kupie, bo niby wszyscy użytkownicy są równi, ale jednak niektórzy są równiejsi, choć to mocno indywidualne jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ludzie, którzy mówią to co myślą i to szorstko i zdecydowanie, to wartościowe jednostki, w morzu klepiących się delikatnie po pupciach cipulków. Och, sam wiesz jakie to zycie na tych forkach z tego powodu jest ciezkie Za to ukrytych fanow cie niemiara A ja z Mariuszem tez przeciez mialem scine i to niewaska na DD, nawet Edytk a mi w sukurs przychodzila
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Nie lubię chamstwa bardziej od fanatyzmu. Dwa oblicza bezmyślności, trudno które gorzej rokuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciemny ma za chude nogi, ale od slipów, to nawet całkiem, całkiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciemny ma za chude nogi, ale od slipów, to nawet całkiem, całkiem... Chuda Łydka przesadził z ćwiczeniami izolowanymi na mięsień kulszowo - jamisty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|