|
Blackend
|
Obecnie mamy trzymiesięczne szczenię...
Wielorasowiec czy arystokrata z rodowodem, którego niejeden Radziwiłł czy inny Potocki mógłby pozazdrościć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie to ryba, ale moja pani kocha flat coated retriever. Wiesz, wystawy, ulepszanie rasy i takie tam... Suczka jest z polskiej hodowli, po matce ze Szwecji pokrytej psem z doskonałej angielskiej rodziny pracującej, ale z Czech. Ma bardzo przyjemną psychikę jak na flata, spokojna i miła, zrównoważona, ale z takim pazurem, reszta mnie niespecjalnie obchodzi, ale będę jej kibicował na wystawach i, jak uznamy, że trzeba ją rozmnożyć, to pomogę przy dzieciach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale co tu wymyślać, jak wszystko już od dawna poukładane. Jedni są od roboty, inni od pilnowania, a inni od myślenia. Można sobie dowolnie wyhodować w zależności od aktualnego zapotrzebowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Skoro jesteśmy ludźmi min. dlatego, że nasze mięśnie są zredukowane, dla lepszego zaopatrzenia mózgu i lepszej precyzji ruchów, to może zamiast łamać te naturalne bariery różnymi sposobami, pogodzić się z nimi? W zamian za to rozwijając siłę i inne umiejętności, bazując na treningu układu nerwowego i systemów energetycznych... to by wyjaśniało, dlaczego przeważnie mięśniaki są gupi - ja mam chyba dużo tego CD163, bo nie rosną mi jak na drożdżach .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na wypoczyjnie porobilem troche pompek i cwiczylem manne w wodzie, oraz plywanie Jadlem karkowke w sosie wlasnym + full surowek z kapusty oraz pomidory. Czyli gdzies tak na etapie blisko 4
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Świetne są takie dyskusje. Jak można w ogóle porównywać takie rzeczy, chyba tylko gimbusów na to stać... Muł pociągnie większy wóz, ale krowa da jeszcze mleko, które jest lepsze i dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No w ogole to juz takie Pewexowanie, nie te systemy walutowe, w jednej dziedzinie liczy sie tylko wyglad, w drugiej ogolne wysportowanie. No traktor jest silny ale nie piekny, a Ferrari jest ladne ale nic poza tym, ze duzo pali Ale zawsze jest okazja zeby sie pospierac kto ma dluzszego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
krowa da jeszcze mleko, które jest lepsze i dlaczego? Od krowy lepszy jest tylko człowiek, chyba, że potrzebne jest mleko - wtedy krowa jest lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgoda. Krowy są super, są matkami, bo karmią nas mlekiem, a matki są zawsze super.
|
|
|
|
|
|
|
|