vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To jest raczej dla tych, którym brak motywacji i mają za dużo kasy, a za mało czasu na samodzielne kształcenie się. Z tego co kojarzę, ten Puma to taki trochę lepszy trener personalny, za ciasny dla mnie, ale parę pochlebnych opinii o nim wyłapałem w necie. No taki jak Knife, mocno apodyktyczny, nie cierpiacy jak ktos ma inne zdanie i generalnie taki czlowiek renesansu. W temacie z pytaniami na MNBCC najprostsze rzeczy sa tak skomplilowane, ze czasami trudno zrozumiec. A juz jakas kontuzja to jakies dziesiatki wymyslnych cwiczen, suplementacji i w ogole chuchania No ale co kto lubi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
No przeca na tym bebzunie nie zapnie, bo sie zesra.....ale wieprz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ten pas to na cyckach się zapina ? a co on tam wąchał ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ten pas to na cyckach się zapina ? a co on tam wąchał ? Większość ludzi zapina go na odcinku lędźwiowym, wyżej lub niżej zależnie od preferencji. Pas zwiększa ciśnienie śródbrzuszne, mocniej aktywuje mięśnie brzucha i grzbietu, zwiększając siłę, prędkość ruchu i bezpieczeństwo. http://msathletics.com/470/Ten facet zapina wyjątkowo wysoko, ale już w zasięgu mięśni prostych brzucha, widać tak woli, a czy ma to związek z brzuszkiem - wątpię, większe grubasy od niego zapinają na brzuchu. Przed ważnym podejściem, na pobudzenie sportowcy wąchają "sole trzeźwiące", czyli różne w związki amoniaku. Administrator tego Foruma to kiedyś dokładnie tłumaczył, generalnie chodzi o to, że jeśli CUN wykrywa amoniak, podnosi alarm, jak przy uszkodzeniu wątroby, mobilizując ciało do akcji.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dzięki . Czyli taki legalny doping . Pas myślałem, że się zakłada na brzuch, żeby przepuklina nie wyskoczyła
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Za długa reklama, ale jak chwali 5*wio to super...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem dlaczego zwykli ludzie, ćwiczący dla siebie, słuchają innych, robiących na sporcie pieniądze. Albo te monstra reklamujące proteiny w proszku. Chyba se zrobię cykl na kreatynie, a potem odblok na HMB.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ta sama zasada co w medycynie ze słuchaniem lekarzy i farmacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|