Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przeczytałam z zainteresowaniem. Hm? Teraz siłownia to dla mnie coraz bardziej odlegle słowo. 95 % chłopaków z Dynamo nie było nigdy w siłowni. A jak wyglądają? Kaloryfery na brzuchach, ni grama tłuszczu, plecy pięknie wyrzeźbione, nogi mocne i proporcjonalne, nie badylki. No i zarzucaja , podrzucaja, rwą po 80-160 kg. Odróżniasz siłownię od klubu PC? W sumie słusznie, choć te współczesne salony piękności nie powinny się nazywać siłowniami. W siłowni buduje się siłę, kluby fitness to lepsza nazwa IMHO.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przeczytałam z zainteresowaniem. Hm? Teraz siłownia to dla mnie coraz bardziej odlegle słowo. 95 % chłopaków z Dynamo nie było nigdy w siłowni. A jak wyglądają? Kaloryfery na brzuchach, ni grama tłuszczu, plecy pięknie wyrzeźbione, nogi mocne i proporcjonalne, nie badylki. No i zarzucaja , podrzucaja, rwą po 80-160 kg. Odróżniasz siłownię od klubu PC? W sumie słusznie, choć te współczesne salony piękności nie powinny się nazywać siłowniami. W siłowni buduje się siłę, kluby fitness to lepsza nazwa IMHO. Tak, odróżniam, od jakiegoś czasu. Siłownia to teraz miejsce, które jest zasrane maszynami. Pardon. Tylko kasa i jak najwięcej ludzi na maszynach. Mh? Może źle nazywam. Kluby fitness to miejsce zasrane maszynami i ......bywają sale do innych ćwiczeń. Może nie wszystkie , ale pieniądz rządzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Specjalnie dla coolera podrzucilem, teraz pewnie zacznie meczyc tych biednych kulturystow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Link się nie otwiera...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak nie jak tak
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Mają wyraźne zalecenia IŻiŻ i co oni jeszcze szukają?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Specjalnie dla coolera podrzucilem, teraz pewnie zacznie meczyc tych biednych kulturystow Najważniejsze, żeby teraz kooleś pisał jak to dieta tłuszczowa, optymalna jest niezdrowa i ilu to już się na niej wykończyło... Jakoś dziwnym trafem, wszyscy acz nieliczni przestrzegający Słowa Doktora, których znam mają się świetnie, bo przecież nagroda musi być.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mają wyraźne zalecenia IŻiŻ i co oni jeszcze szukają? na samym szczycie piramidy stoi olej z bidronki , to jakaś promocja ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ta zbożowa podstawa była proporcjonalnie większa... O tak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podstawa to błonnik teraz każda Dietetyczka to zaleca ,jak myślisz dlaczego w TV zawsze jest Dietetyczka przeważnie młoda ?
|
|
|
|
|
|
|
|