renia
|
Gdyż starsza to jest gruba i/lub chora, lub nie żyje przez stosowanie swoich zaleceń...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
każda Dietetyczka to zaleca Słusznie, do "Dietetyczek" trzeba podchodzić z szacunkiem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo nie podchodzić wcale...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
każda Dietetyczka to zaleca Słusznie, do "Dietetyczek" trzeba podchodzić z szacunkiem! Też tak zrobiłem ,ale nie zgodziła się ,nawet błonnik był zdrowy ,i nic
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie takich "odkrywców" nie lubię zbytnio, bo choć korzysta ewidentnie z naszej Wiedzy, to ani słowem się "odkrywca" jeden nie zająknął o autorach z których korzysta! Fe, bardzo nieładnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przejrzałem sporo jego filmików, bo miałem wrażenie, że gdzieś tam byli Kwaśniewscy, ale chyba jednak nie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Wolowina i nabial podnosza bardziej insuline niz ryz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przejrzałem sporo jego filmików, bo miałem wrażenie, że gdzieś tam byli Kwaśniewscy, ale chyba jednak nie... Bardzo nieładnie, bo ewidentnie korzysta z cudzej własności intelektualnej i nawet o tym nie bąknie! A wystarczy wspomnieć, że ta "dieta wysokotłuszczowa, optymalna", to ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przegladalem ostatnio na fb grupe Optymalni Sportowcy, no dawno sie tak nie usmialem. Przeliczanie proporcjum pod mase ciala, wyliczanie mark, zarcie magnezow i potasow, ladowania glikogenu, zdziwko, ze sie chudnie na 4000kcal i mnostwo innych historii. Chcialem zapytac z ktorej to ksiazki dr Kwasniewskiego te rewelacje, bo nie znam tych spraw?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pan Slawek duzo napisal ale nic nie powiedzial, w istocie nie dziwne, bo z biochemii jest u niego mierny z minusem, z czytaniem ze zrozumieniem rowniez dostateczny z dwoma, wachluje sie badaniami, z ktorych nic nie wynika, tak jak z calego artykulu nic nie wynika. No ale sam Pan Slawek na swoim forum powiedzial, ze ten artykul jest znakomity Komedia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jarcow
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jarcow
Go
|
Heheh, miałem na myśli ograniczenie węglowodanów.
|
|
|
|
|
|
|
|