Gavroche
|
Bo Mariusz jest tylko jeden.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To ciekawy #tag, niektórych rzeczy nawet nie potrafiłbym zweryfikować. Dobra robota, na Wykopie pełno zniewieściałych, zagłodzonych i smutnych chłopaczków, może skorzystają z wiedzy Kwaśniewskich i wyjdzie im na zdrowie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Nie ma strachu, Maniek może sobie pisać do woli, i tak prawie nikt go nie zrozumie, a szczególnie chłopcy z wykopu. A jak trochę zrozumią, to i tak co najwyżej sobie zaszkodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bez fosforu to tylko próżna bateria...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś poszło po Necie, bo połowa gości siedzi w tym wątku. Znowu ŻO modne na bombie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Ale przecież wiadomo, że 5*wio to podstawa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo robi. Wszyscy, których widziałem zrobili formę na Ww, po przejściu na tłuszcze forma im się pogorszyła lub zero progresu było, a powrót na Ww i znowu poprawa formy. W sylwetkowych Ww sprawdza się po prostu lepiej, daje pękaty wygląd 3D i cienką skórę. Za to w siłowych tłuszcze sprawdzają się bardzo dobrze, tylko trzeba więcej Ww, niż te magiczne 50g, wcinać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A na jakiej diecie teraz jesteś? Bo trudno poskładać w rzetelną info
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
|
!
« Odpowiedz #5454 : 2020-05-06, 19:03:26 » |
|
Bo robi. Wszyscy, których widziałem zrobili formę na Ww, po przejściu na tłuszcze forma im się pogorszyła lub zero progresu było, a powrót na Ww i znowu poprawa formy. W sylwetkowych Ww sprawdza się po prostu lepiej, daje pękaty wygląd 3D i cienką skórę. Za to w siłowych tłuszcze sprawdzają się bardzo dobrze, tylko trzeba więcej Ww, niż te magiczne 50g, wcinać. Mądrego warto posłuchać ! ;
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo!
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Bo robi. Wszyscy, których widziałem zrobili formę na Ww, po przejściu na tłuszcze forma im się pogorszyła lub zero progresu było, a powrót na Ww i znowu poprawa formy. W sylwetkowych Ww sprawdza się po prostu lepiej, daje pękaty wygląd 3D i cienką skórę. Za to w siłowych tłuszcze sprawdzają się bardzo dobrze, tylko trzeba więcej Ww, niż te magiczne 50g, wcinać. Dlatego najlepiej mieszać po równo węgle i tłuszcze, najlepiej roślinne!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale IŻiŻ w W-wie zaleca 5*wio - bo to ponoć najlepsza dieta na świecie. I tego należy się trzymać.
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
I może ktoś mi powie że się mylą?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A skąd, oni nigdy się nie mylą, bo opierają się na "hamerykańskich naukowcach" i ich "badaniach naukowych". Dlatego te dyrdymały są "naukowo" niepodważalne.
|
|
|
|
|
|
|
|