RafałS
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 10908
|
Oj tam, oj tam. Ale lata osiemdziesiąte to ja pamiętam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ulic nie zapamiętała, bo ... "poszła w las", jak te ogary.  Że też musiała jeszcze o dzikach zapomnieć.  W nagrodę ... pyszna Adamowa "Olczańska", oczywiście chemicznie zmodyfikowana. 
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie, nie ma czego, a i budyń odpada póki co...  Jak odpada, to spróbuj zwiększyć "kleistość".  A co w takim budyniu jest nie tak?  Mleczne.  Cukier.  Mąka. Rotujesz? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
|
Pewnie  . Z tym budyniem to trudna sprawa, sam może kiedyś spróbuję. A te rotacje to w ogóle nie kręcą mnie, nie znam się bo nie próbowałem. Amen. 
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
|
No teraz latek ci u mnie dostatek. 
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No teraz latek ci u mnie dostatek.  Ale przynajmniej jest już jakaś płaszczyzna do ... czegokolwiek  , a nie jak to między pokoleniami bywa "... sprowadzą do swojego poziomu, a tam pokonują siłą własnych argumentów."  Piękny, choć teraz już deszczowy dzień. Osiemdziesięciolatka jeszcze nie bardzo potrafi rozpoznać u siebie błogostan, więc się na wszelki wypadek rozpłakała.  Dorwała jakąś "siedemdziesiątkę" z sąsiedztwa i urządziły sobie "survival" w promieniach słonecznych.  A jesień tego roku już jest nam się udała. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
|
Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna. 
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna.  Dla niektórych bezcenna.  Dziś spacer będzie już po śniegu, ale w lesie, bo na miejski to liczyć jeszcze nie można. 
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Las jest bezcenny, śniegu niewiele, ale jest!  I nie jest ślisko.  Na psi kulig jeszcze za wcześnie, ale próby trwają. 
|
|
|
|
|
|
|
|