RafałS
|
Oj tam, oj tam. Ale lata osiemdziesiąte to ja pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ulic nie zapamiętała, bo ... "poszła w las", jak te ogary. Że też musiała jeszcze o dzikach zapomnieć. W nagrodę ... pyszna Adamowa "Olczańska", oczywiście chemicznie zmodyfikowana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie, nie ma czego, a i budyń odpada póki co... Jak odpada, to spróbuj zwiększyć "kleistość". A co w takim budyniu jest nie tak? Mleczne. Cukier. Mąka. Rotujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pewnie . Z tym budyniem to trudna sprawa, sam może kiedyś spróbuję. A te rotacje to w ogóle nie kręcą mnie, nie znam się bo nie próbowałem. Amen.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No teraz latek ci u mnie dostatek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No teraz latek ci u mnie dostatek. Ale przynajmniej jest już jakaś płaszczyzna do ... czegokolwiek , a nie jak to między pokoleniami bywa "... sprowadzą do swojego poziomu, a tam pokonują siłą własnych argumentów." Piękny, choć teraz już deszczowy dzień. Osiemdziesięciolatka jeszcze nie bardzo potrafi rozpoznać u siebie błogostan, więc się na wszelki wypadek rozpłakała. Dorwała jakąś "siedemdziesiątkę" z sąsiedztwa i urządziły sobie "survival" w promieniach słonecznych. A jesień tego roku już jest nam się udała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna. Dla niektórych bezcenna. Dziś spacer będzie już po śniegu, ale w lesie, bo na miejski to liczyć jeszcze nie można.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Las jest bezcenny, śniegu niewiele, ale jest! I nie jest ślisko. Na psi kulig jeszcze za wcześnie, ale próby trwają.
|
|
|
|
|
|
|
|