Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
12km, tym razem bez kamizelki, bo mi do butów i torebki nie pasowała. 2h i 10min. Spociłem się jak mysz, ale pies suchy jak pieprz. Spacery dobre robią.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
12km, tym razem bez kamizelki, bo mi do butów i torebki nie pasowała. ............... Teletubiś Tinky Winky?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Zaraz podejrzenie, że kochający inaczej. Może chłop popuszcza w biegu i mu jest potrzebny.
Albo to po prostu pisowiec
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Zaraz podejrzenie, że kochający inaczej. Może chłop popuszcza w biegu i mu jest potrzebny.
Albo to po prostu pisowiec Co za qwiz dla niedowidzących? Mistrzostwo manipulacji. Przykro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Tylko się nie paranoizuj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
10km marsz w upale. Dobry na kaca, gdybym wczoraj na weselichu pił, niezbyt to rozsądne, bo odprowadzanie ciepła jest utrudnione, ale mam nową kamizelkę obciążeniową, od 12 do 35kg regulowaną, chciałem wypróbować zabawkę. Założyłem 28kg i zrobiłem 10km szybkim tempem, prawie umarłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, a pod spód zakładam jeszcze włosiennicę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Pytanie czy lepiej rozrzedzić stężenie wirusów w skutek przyspieszonej wymiany powietrza w płucach, czy może robić groźną koncentrację w maseczkę. Natura już dawno rozstrzygnęła czy się to regulatorkom podoba czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|