Blackend
|
No właśnie, też czekam jak władza będzie się zachowywać w stosunku do biegaczy. Ale nawet spaceru po górach nie wyobrażam sobie w masce.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak chcesz w masce to stosuj zgodnie z bhp. Maks. 20 minut bo potem współudział w zakażaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak masz włosy w nosie niczym naczelnik to możesz bez.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No właśnie, też czekam jak władza będzie się zachowywać w stosunku do biegaczy. Biorac pod uwage, ze jest niewyobrazalnie glupia, to trudno sobie wyobrazic jak sie bedzie zachowywac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Pandemia koronoświrusa" - tak głupie, że uwierzyli...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Problem w tym, ze teraz maja nie wierzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przeszedłem się dzisiaj do sklepu w obowiązkowej maseczce i nie wiem jakie są wasze odczucia ale ja po 10min. miałem już dość. W sklepie co chwilę ją zdejmowałem żeby zaczerpnąć powietrza tak jak i inni. Współczuje ekspedientkom, które muszą to nosić całą szychtę - "pozdrowienia" dla Naczelnika, chętnie bym go widział w założonej masce przez 8 godzin.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tyle tego przywlekli w trosce o zdrowie ze będzie trzeba sie trochę pomęczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przeszedłem się dzisiaj do sklepu w obowiązkowej maseczce i nie wiem jakie są wasze odczucia ale ja po 10min. miałem już dość. W sklepie co chwilę ją zdejmowałem żeby zaczerpnąć powietrza tak jak i inni. Współczuje ekspedientkom, które muszą to nosić całą szychtę - "pozdrowienia" dla Naczelnika, chętnie bym go widział w założonej masce przez 8 godzin. Psychopaci wprowadzają ustawy podobne do swoich zachowań. Zakaz biegania, spacery, maski żeby obrzydzić życie innym.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wspaniałomyślnie zezwolili poddanym iść do parku od poniedziałku. Dlaczego nie od soboty żeby ci którzy normalnie pracują w tygodniu też mogli sobie już pójść? Bo nie, musi być zasada kija i marchewki.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moj pierwszy post Niestety potem zapomnialem hasla i mi sie konto usunelo A potem juz oficjalnie zalozylem konto
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiem, pamiętam "siekierkowy dyktator" tu kiedyś rządził...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No fakt, sami się banują - wystarczy Dobrą Zmianę pochwalić.
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Dzięki dobrej zmianie to tutaj nikogo nie będzie niedługo
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zaczną się pojawiać jak się zorientują, że Dobra Zmiana nie jest dla każdego.
|
|
|
|
|
|
|
|