Autor
|
Wtek: Arkadia w Ciechocinku (Przeczytany 82253 razy)
|
|
Zyon
|
A będziesz mądrzej gadał po tych prądach? Z tydzień bodaj...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
No ale z prądem, to trzeba uważać, nigdy nie wiadomo jak kopnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A będziesz mądrzej gadał po tych prądach? Z tydzień bodaj... Mądrzej to ja gadam jedynie "pod prądem", ale w piśmie "bezpowrotnie po polskiemu" będzie. Po pierwszej sesji, jakby gorzej było... Ale to nic, jak się nie poprawi, to zastosujemy drutoterapię. Ha, Ha, Ha ... Hani kompetencje raczysz podważać ... . No ale z prądem, to trzeba uważać, nigdy nie wiadomo jak kopnie. "Koń nie prosi i nie pyta, Ale silne ma kopyta. ... I niekiedy, co się zdarza, dosięgnie też gospodarza ... "
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! Jesteś powalający po tych prądach!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jo, jo, ja, ja...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
... na resorach normalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobra, to już kończę i idę na mecza.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio jeszcze dowali, niech no tylko dojdzie do siebie... Po tych elektrowstrząsach! A po co, przecież taczka już pięknie skrzypi- na dwa głosy. Radzio się zniechęcił... Nic z tego, czekam niezwylke cierpliwie na "trzecią taczkę". Gdyby jednak mogła ona też w trzeciej osobie myśl formułować, to byłaby to jedna myśl, za to na trzy, w pełni jajcarskie, głosy. Znaczy jak po jajcach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Roger, Roger, roro...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wielostanowiskowy gabinet zabiegowy prądów selektywnych u Państwa Suchowieckich jest przykładem dobrej organizacji miejsca pracy. Z przyjemnością podziwiałem łatwość, sprawność i wdzięk poruszającej się po nim Hani, arcykompetentenej osoby, w porównaniu do angielsko brzmiącej z nazwy Arkadii warszawskiej. Wszystkie zabiegi związane z zastosowaniem prądów selektywnych są wykonywane w pozycji leżącej pacjenta, który ułożony jest na łóżkach o solidnej, stabilnej i przemyślanej konstrukcji, zdolnej udźwignąć nawet bardzo wysokie BMI u potrzebujących tej formy pomocy. Prawdopodobnie sprowokuję utworzenie materiału dla kolejnej książki, opisującej nasze spotkania w Ciechocinku, ale dostrzegam "męski punkt widzenia " konstrukcji łóżek.
Jutro kolejny dzień wspierania- za pośrednictwem prądów selektywnych- mojej ręki, w jej powrocie do pełnej sprawności po operacji, znaczy 2,5h zabiegu operacyjnym.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
W wawie są wąskie metalowe łóżka na gumowych podnòżkach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I drzwi bez klamek...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
R e w e l a c j a .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O samych prądach niewiele mogę napisać, za to o moich odczuciach związanych z ich przyjmowaniem ... ho, ho, ho. Wieczorny "test ręcznika" wykazał, że po "dwóch razach" zakres odczuwania uciążliwości, jaka towarzyszy tego typu dolegliwościom, uległ niewielkiemu ograniczeniu. Prościej? Przejechałem sobie ręcznikiem po plecach z udziałem poszkodowanej ręki i ... no właśnie! Wytarłem sobie plecy tym sposobem i ... nic.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No pa! A wszystko dzięki Doktorowi Kwaśniewskiemu! Nie zapominaj o tym drogi Radziu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|