Autor
|
Wtek: Arkadia w Ciechocinku (Przeczytany 82214 razy)
|
Zyon
|
A zaaplikowali mu przy okazji 3x42 czy moze jeszcze nie wolno przed Noblem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Sądzę, że tyle by zniósł w podskokach...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No pa! A wszystko dzięki Doktorowi Kwaśniewskiemu! Nie zapominaj o tym drogi Radziu! Szefu mój, Tyś tu gospodarz! Dzięki, ... nie zapominam. Jo pa! Nie tylko o tym.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przy okazji zabiegów mam możność wyłowienia arcyciekawych anegdotek, którymi raczą swoich podopiecznych państwo Suchowieccy. Ponieważ nie jestem paplą, a zaledwie intrygantem, wspomnę jedynie o tych, które można powiązać z osobami zabawiającymi się i innych na tym zacnym wszak Forum. Pozostałe anegdotki są przypisane do miejsca i osób, gdzie świetnie pasują i stanowią atrakcję jedynie w momencie przebywania w nim i wśród nich. To Ciechocinek i jego mieszkańcy, do nich należy przywilej rozdawania zabawnych historii.
Gabinet zabiegowy ma specyficzny klimat, nadany przez Hanię. Niektórzy z bywalców potrafią bez słowa kłaniać się w pas, ilekroć tam zajrzą.
Czym mogłem się zrewanżować, tak aby być zrozumianym. Na przykład szczegółowo opisałem skąd pojawił się w licznych postach tego Forum zwrot g r z e c z n o ś c i o w y- "Szefu mój".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czego należy spodziewać się po prądach selektywnych proponowanych w Arkadii ciechocińskiej?
Wszystkiego dobrego!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic takiego nie stwierdzam, wręcz przeciwnie, pobyt tam nakręca Radziu Twoje problemy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rzecz w tym, że to nie ja mam problemy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To może jednak jest dla Ciebie jakaś nadzieja!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nadzieja to też nie jest mój problem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dawno, dawno temu podjęto próbę transpozycji pewnego epokowego dzieła napisanego w języku polskim na język dalekowschodni. Osoba, która mogłaby to uczynić stwierdziła, że jest to niemożliwe, ja domyślam się, że ze względów kulturowych, tradycji, tysiącletnich zachowań, bo przecież nie z powodu braku tłuszczu na tamtych terenach. Zastanawia mnie taka refleksja, czy osoba, z którą ten pomysł konsultowano była w stanie pojąć o co pomysłodawcy chodzi? Moja intryga polega na zagadce, ile takich prób dokonano, przecież ta jedna, to mogła być zwyczajna kontra, gdyby ktoś poczuł się zagrożony i tak to zrozumiał. ałał
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciechocinek, mmm, tam się oddycha. Postępy w odzyskiwaniu(w powierzonym prądom selektywnym zakresie) mojego zdrowia są ... nie DO opisania są!- a dopiero co przekroczyłem półmetek. Kilka wizyt, a ileż spostrzeżeń. Współczesna medycyna powinna, ... no właśnie co to takiego jest ta "współczesna medycyna"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciechocinek, mmm, tam się oddycha. Postępy w odzyskiwaniu(w powierzonym prądom selektywnym zakresie) mojego zdrowia są ... nie DO opisania są!- a dopiero co przekroczyłem półmetek. Kilka wizyt, a ileż spostrzeżeń. Współczesna medycyna powinna, ... no właśnie co to takiego jest ta "współczesna medycyna"? Banda naciągaczy?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Ty co, przelotnie na planecie ziemia!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Ty co, przelotnie na planecie ziemia! Owszem, jeszcze tylko ze 4-5 dekad posiedzę, głupia ta wasza planeta, że hej!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A Ty co, przelotnie na planecie ziemia! Owszem, jeszcze tylko ze 4-5 dekad posiedzę, głupia ta wasza planeta, że hej! Za to ludzie mondrzy, patrz Radzio
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Ty co, przelotnie na planecie ziemia! Owszem, jeszcze tylko ze 4-5 dekad posiedzę, głupia ta wasza planeta, że hej! Za to ludzie mondrzy, patrz Radzio Słuszna uwaga, ale reszta...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Ty co, przelotnie na planecie ziemia! Owszem, jeszcze tylko ze 4-5 dekad posiedzę, głupia ta wasza planeta, że hej! To nic osobistego, ale nie ma potrzeby abyś siedział tak długo- może na Marsie będzie Ci lepiej, ponoć "tam się oddycha". Drobna trudność, to fakt, że pupinę trzeba ruszyć, znaczy zmienić pozycję z siedzącej. Komar! Komar potrafi cuda! Potrafi tak rozkręcić niekiedy rąsie, że te oderwą dupsko nieznośnie. A Ty co, przelotnie na planecie ziemia! Owszem, jeszcze tylko ze 4-5 dekad posiedzę, głupia ta wasza planeta, że hej! Za to ludzie mondrzy, patrz Radzio A Ty nie "pacz". Jeszcze się taki nie urodził, który by mnie z Tobą skłócił! Ahuuu!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki tłok na tego Marsa, że miejsc siedzących nie ma?! To nie lecę. Ale komar czy komarowa, tak macha, 600/sek?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
moze analny wszystkie miejsce zabukowal, zeby nizinny motloch mu nie przeszkadzal w kontemplacjach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ten to się wyśle radiem, jak już sobie zgra co trzeba Wszak lekkie ciało, to ulga dla dupy, czy coś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|