Autor
|
Wtek: Arkadia w Ciechocinku (Przeczytany 82196 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozumiem. Bez rebusów się nie obędzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Staram się Radziu i Tobie dogodzić!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znalazłeś radziową łechtaczkę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ba! Dojdę nawet przed Radziem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Otrzymałem potwierdzenie od Państwa za pośrednictwem ZUS, że moja sprawa została skierowana do Sądu, zgodnie z obowiązującymi Przepisami. To- jak dotychczas, jedyny sposób, aby na własnej Enigmie sprawdzić praworządność w Państwa kraju. Sprawa dotyczy pozbawienia mnie praw i w konsekwencji tego świadczeń rehabilitacyjnych. Ponieważ, według mnie, proces powrotu do pełnej sprawności mojej ręki nie zakończył się, nie jestem skłonny kłamać w Urzędzie Pracy, że wszystko jest olrajt i otrzymać jałmużnę od Państwa, którą osobiście przez kilkadziesiąt lat uczciwej pracy sobie wypracowałem- z resztą. Tym bardziej, że prowadzący mój przypadek specjaliści nadal zalecają rehabilitację, o czym dowiedziałem się właśnie dziś. Tyle, że ... ja nie o tym. Cześć Tadeusz, O czym poinformuję Cię w odrębnym piśmie, w aktach sprawy znajdują się wszystkie Ośrodki, w których otrzymałem pomoc. I tu właśnie będzie o tym. Prądy selektywne, których skuteczności nie trzeba wychwalać, są- krótko mówiąc- pozbawione jakiejkolwiek rzetelnej informacji medycznej. Tyle lat! Tyle lat stosowania, skutecznego stosowania i nie przyszło Wam do głowy, aby na własny użytek i dla Pacjentów prowadzić stosowną dokumentację? Przecież przed Komisjami wyglądam jak oszust i oszołom, a teraz jeszcze przed Państwa Sądem nadstawię Enigmę. Co zrobiło w tym kierunku BOSO, pamiętasz? Co zrobili optymalni posłowie, ponoć są, w tym kierunku, aby pacjent mógł samodzielnie wybrać rehabilitacyjną placówkę, z poza NFZ? Proszę, odpisz tu, jeśli możesz, a jeżeli nie Ty, to poproś Hanię, mądrą i pokładaną Twoją Babeczkę. Wasz Radzio P.s. Moja cnota krytyki w takiej sytuacji nie obawia się. Radzio
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przy okazji rozmowy telefonicznej z Tadeuszem Suchowickim, przekazałam mu tę informację - podaną tutaj dla niego od Radzia. Taduesz prosi Radzia o kontakt telefoniczny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwie literówki zrobiłam - przepraszam bardzo - miało być oczywiście Tadeusz Suchowiecki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przy okazji rozmowy telefonicznej z Tadeuszem Suchowickim, przekazałam mu tę informację - podaną tutaj dla niego od Radzia. Taduesz prosi Radzia o kontakt telefoniczny.
Dzień dobry moi bliscy, Haniu i Tadeuszu! Pozostanę przy formie pisemnej, z kilku powodów, których dwa wymienię: proces w żadnym wypadku nie dotyczy bezpośrednio Personelu Ośrodków, Właścicieli, czy udzielających porad lekarzy, w tym Optymalnego, dotyczy tylko i wyłącznie sposobu odebrania mi świadczeń rehabilitacyjnych. Drugi powód wynika pośrednio z pierwszego, a jest nim ograniczenie budżetu w taki sposób, aby nie trwonić środków na telefoniczne pogaduchy*. Mogę przyjechać, jeżeli uznacie, że sprawa tego wymaga. Wasz Radzio *- w bezpośredniej rozmowie z Małgosią Jany, Ta zwierzyła mi się, że Jej również najlepiej rozmawia się bez pośrednictwa środków masowego przekazu typu tel,kom,net. Radzio
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu, wyleczyłeś się dzięki Doktorowi Kwaśniewskiemu z nieuleczalnego i wyszło na to, że wyłudziłeś forsę z ZUSiku! No, to masz kłopot! Radziu biedny mój!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|