Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ewolucja i dobór naturalny, czyli nieroztropny, pochopny i bzdurny darwinizm (Przeczytany 6069 razy)
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Uprzedzam, że w materiale jest dużo biochemicznych terminów i zagadnień.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Marne filmidło. Wyłączyłem przy wici bakteryjnej, pseudoargument przytaczany od lat 70-tych. Dobór to bzdura? Jak wytłumaczysz istnienie świnek, kurek, owieczek i piesków? I setek ich odmian?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z ezoterykami nie podyskutujesz, to tak jak z wegetarianami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z ezoterykami nie podyskutujesz, to tak jak z wegetarianami
Kilka dni temu wstąpił do mnie do sklepu przedstawiciel firmy, która produkuje karmy wegańskie dla psów i kotów i nawet fretek!!! Jak już go zapędziłem w kozi róg jego demagogii, sam się zmył ze swoją B12 z glonów
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pogrzalo ludzi do cna, ze juz wlasne poglady chca zaszczepiac nieswiadomym zwierzakom Widzialem kiedys weganskie psy, szkoda bylo ich, ospale, wylysiale, oklapniete. Ale na glupote lekarstwem jest dopiero choroba, chcialbym, zeby wydali u nas te ksiazke Lierre Keith
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pogrzalo ludzi do cna, ze juz wlasne poglady chca zaszczepiac nieswiadomym zwierzakom Widzialem kiedys weganskie psy, szkoda bylo ich, ospale, wylysiale, oklapniete. Ale na glupote lekarstwem jest dopiero choroba, chcialbym, zeby wydali u nas te ksiazke Lierre Keith Ja znam nawet zamordowanego psa, bo mu pańcia gorzkie migdały podała Nie znam książki, przybliżysz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ksiazka pt Vegetarian Myth, napisala ja kobieta, ktora byla 20 lat weganka i zrujnowala sobie zdrowie kompletnie. Wspominali i tej ksiazce na Nowej Debacie i w PRACownI. Przydalaby sie u nas, poczytalbym z checia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|