Autor
|
Wtek: offtop tłuszczowy (Przeczytany 176380 razy)
|
|
|
anakin
Go
|
Jego praca nie pójdzie na marnę. Ręczę za to, daję słowo. Zrobił wiele dobrego.
Dlatego warto głosować na "młodego", jakby co... Bo młody podchodzi pragmatycznie do tematu, a nie "misyjnie"... Głos oddać mogę, czemu nie, ale ja widzę świat nieco inaczej od was. A jakie to ma znaczenie skoro 21-12-12 się zbliża nieuchronnie? Otóż to, może Rockefeller zaradzi wszystkiemu. http://www.youtube.com/watch?v=MscuvJh03AEhttp://www.youtube.com/watch?v=yo3ovFMsRRAMam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie. PS Ładnie mówi o bydle ludzkim i niewolnikach.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Albo ładnie ktoś mu wsadził te słowa w usta.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Problem jest i to duzy. Szukajacy drogi niczego nie moz esie dowiedziec na tym forum. No moze poza kilkoma osobami, ktorzy sa chetni do pomocy, ale po czasie osoby te zaczynaja spiewac w chórze z przesmiewcami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu nie komuna, tu każdy musi sam myśleć, a nie oczekiwać "myślenia za niego"!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To forum nie powinno byc dla starych optymalnych do glupiego gadania tylko wlasnie dla szukajacych drogi. Odstraszacie i zniechecacie ludzi potrzebujacych.
Proponujesz wykluczenie? Ufam, że moje pytanie nie jest "głupie". A ponieważ- jak uważasz- nie ma głupich pytań(jestem odmiennego zdania), odpowiedz mądrze na, być może, niemądre pytanie. Hmm, W ogóle zacznij wreszcie odpowiadać na "głupie" pytania- jako optymalny masz staż i ... obowiązek. A ja uważam, że są głupie pytania i zamierzam na nie odpowiadać analogicznie. Ale co postów przybyło, to przybyło! Amen
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Kolejny przydupas Radzio. Myslisz, e jestes taki mąry optymalny i nikt Cie nie zagnie? Wlasnie pokazujesz, jak zla dieta dziala na myslenie. Sądze, ze robisz wielkie bledy w diecie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"zeto555" może spróbuj rozładować swoją frustrację na dobrychdzieciach? A tu wrogów nie szukaj, bo i tak ci wybaczą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kolejny przydupas Radzio. Myslisz, e jestes taki mąry optymalny i nikt Cie nie zagnie? Wlasnie pokazujesz, jak zla dieta dziala na myslenie. Sądze, ze robisz wielkie bledy w diecie.
Sądź, sądź- co chcesz, ale odpowiadaj wreszcie na głupie pytania samodzielnie. A spodziewałbyś się kiedy klapsa od "przydupasa"? Nie odpisuj, to grzeczne pytanie na Twoje twierdzenie- rzem "przydupas". Radzio Przydupas Drugi. Jakoś brzmi!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"zeto555" może spróbuj rozładować swoją frustrację na dobrychdzieciach? A tu wrogów nie szukaj, bo i tak ci wybaczą. Ale najpierw ... klapsik.
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Radzio nie drugi, a wielki - czyz nie lepiej brzmi?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mój syn właśnie takie kupił ... dla insektów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio nie drugi, a wielki - czyz nie lepiej brzmi?
Siuuur Lepiej. Radzio Przydupas nie Drugi, a Wielki. Ujdzie!
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Wlasnie zgadles, mam dola jak slysze pytania o pomoc i takie odpowiedzi, a pozniej taka dyskusje bez sensu. Myslalem, ze przynajmniej wylece z forum za takie gadani, a tu nawet nikt nie wywala. Zawiodlem sie . Na DD klamia , ajak mowia o tym wywalaniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Zeby zakonczyc ta bez sensu wymiane zdan, proponuje : jak ktos poprosi o pomoc to odpoawiadac prosto i jasno, ew odsylac podajac link tematu istniejacego i nie wymądrzac sie. Dla nadto inteligentnych proponuje zrobic osobny dzial. gdzie kazdy bedzie mogl sie wypocic.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wlasnie zgadles, mam dola jak slysze pytania o pomoc i takie odpowiedzi, a pozniej taka dyskusje bez sensu. Myslalem, ze przynajmniej wylece z forum za takie gadani, a tu nawet nikt nie wywala. Zawiodlem sie . Na DD klamia , ajak mowia o tym wywalaniu.
Zgadłem? Wybacz, nie bawię się w zgadywanki. Dół, to dół. Jak jesz tak masz. I nawet Ci nie współczuję- pozbyłem się zarazy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|