Autor
|
Wtek: offtop tłuszczowy (Przeczytany 176341 razy)
|
zeto555
Go
|
Doszlas do tego po kilku godzinach- wlasnie o tym mowilem. Nie masz pewnosci lub boisz sie to nie udzielaj porad. Zamiast kpin i ironii podaj linki i to wszystko. Czy to takie trudne? Czy czlowiek, ktory łyknął troche wiedzy ma prawo drwic z potrzebujacych, czesto znajdujacych sie w trudnej sytuacji?? nie ma prawa. Wiec apeluje raz jeszcze - nie chcesz to nie pomagaj , ale nie nasmiewaj sie z niewiedzy. jesli ktos szuka i pyta to znaczy , ze trafil na wlasciwa droge. Zkazdego mozna zrobic glupka. Nie ma ludzi wiedzacych wszystko. Troche zyczliwosci i zrozumienia dla nowych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
zeto555 przestań już mącić, a wszyscy zaraz będą szczęśliwi... I zważ jak cię tu z kulturą potraktowano, nie tak jak na innych forach, gdzie sam wiesz, jak było!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zeto ja z nikogo nie drwię...
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
W książkach i na www.dr-kwasniewski.pl jest wszystko i najlepiej wyjaśnione. Jeśli ktoś nie potrafi z tego korzystać, to ... Naprawdę Dieta Optymalna nie jest OBOWIĄZKOWA! A jeśli kto sobie z jednego zdania Dr-a Kwaśniewskiego, wyrwanego z kontekstu "ikonkę" Diety Optymalnej robi typu "30g", albo "300g" , to lepiej dla niego, aby nigdy o Kwaśniewskim nie słyszał! Cala wiedza ludzkosci zawarta jest w jakis tam ksiazkach. To , ze przeczytasz nie znaczy, ze zawsze zrozumiesz. Wez przyklad arkadii - ludzie po przeczytaniu ksiazek nie potrafia przeliczyc proporcjii. Powiesz, ze to smieszne bo to prosta matematyka i pewnie masz racje, ale nie kazdy to zrozumie na poczatku i stąd pytania. Dlatego pomozcie bo nawet najlepsi stąd kiedys pytali o rzeczy latwe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia! Proszę odpuść, bo chłop się nie wyspał i zaś będzie tu jad lał!
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Caly czas pisze, ze nie mowie o Tobie. Nie drwisz, ale z uporem maniakalnym bronisz takich. Mysle, ze wiesz, ze mam troche racji tylko jestes lojalna.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Ja chciałabym jeszcze odnieść się do padających zarzutów, związanych ze "złym" funkcjonowaniem Forum A do czego się tu odnosić? Jest tyle fajnych miejsc w Internecie, np. dobradieta.pl i każdy wybiera coś dla siebie Tamto forum kwitnie ku uciesze licznych użytkowników A jeśli ktoś radzi, że Admin nie powinien stosować ironii, albo ja stosował, doradzać, zamiast nie doradzać i narzeka, że nowi użytkownicy nie dostaja odpowiedniej liczby rad, to proponuję, żeby sam zaczał tych rad udzielać: przyroda nie znosi próżni. Zawsze mnie dziwi, ilu na świecie jest ludzi, którzy wiedza najlepiej, co inni powinni robić...
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Renia! Proszę odpuść, bo chłop się nie wyspał i zaś będzie tu jad lał! Dla mnie juz nie jestes autorytetem. Szkoda bo masz mozliwosci.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Caly czas pisze, ze nie mowie o Tobie. Nie drwisz, ale z uporem maniakalnym bronisz takich. Mysle, ze wiesz, ze mam troche racji tylko jestes lojalna. Jestem szczera i naprawdę popieram sposób prowadzenia Forum przez Admina...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla mnie juz nie jestes autorytetem. Szkoda bo masz mozliwosci.
I dobrze, teraz idź i błąź, i obyś trafił, gdzie będziesz szczęśliwy!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz przeniosę ten offtop z tego wątku do nowego, tylko nie wiem jak go zatytułować? Może "młody kwaśniewski to kawał ..." (takie niedomówienie), albo no nie wiem. Jakieś propozycje?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
tytuł jakie uczucia zywisz do 'admina' dodac aniekte lizus przydupas beton innowierca za mocne?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jedno jest pewne - że obojętnie jakby się to forum prowadziło i tak wszystkich się nie zadowoli. Każdy ma swoją wizję ideału...dla niektórych to są kłótnie...tylko wtedy wychodzą z marazmu...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja naprawdę w tej wypowiedzi Adampia nie odebrałam jako złośliwą...
Bo ona nie byla zlosliwa. Zadalem pytanie aby naprowadzic osobe pytajaca do okreslonej odpowiedzi ewentualnie dodatkowego pytania. Ale jak to w internecie, emocji, mimiki nie mozna przekazac a nawet kedy by mozna bylo to i tak byly by one odebrane roznorodnie. Prawde mowic zaczynalek kilka razy odpowiadac na to pytanie i za kazdym razem mazalem wlasna wypowiedz. Poniewaz jest tu na forum ten temat poruszany kilkakrotnie. Niemnie jednak pomyslalem, ze osoba pytajaca moze nie jest obyta z internetem i nalezy jej pomoc dlatego zamiast odpowiadajac jednoznacznie postanowilem naprowadzic. NIe mialem zlej woli
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Adampio, Ty i tak jesteś chyba najwytrwalszy w odpowiadaniu na tym Forum... A Admina cierpliwość w "użeraniu" się z użytkownikami tego Forum przez tyle lat i po spotkaniu się z tyloma nieprzyjemnościami - bardzo podziwiam...wątpię, żeby mi się to udało... Mogę należeć do "lizusów"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale i tak Ci "nerwy" puszczają Renia, bo nigdy nie myślałem, że napiszesz: "...niech spada..." Nie przejmuj się, bo wszystko, na co mamy wpływ, ułoży się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Renia! Proszę odpuść, bo chłop się nie wyspał i zaś będzie tu jad lał! Wygrzebywanie z kogoś "jadu" to zajęcie dla myśliwych, a nie jak się wielu wydaje, że dla nawiedzonych znachorów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale i tak Ci "nerwy" puszczają Renia, bo nigdy nie myślałem, że napiszesz: "...niech spada..."
czasami siebie nie poznaję...
|
|
|
|
|
|
|
|
|