renia
|
WP podaje komunikat nowy, że olej kokosowy jest niezwykle zdrowy.... "Można nawet powiedzieć, że organizm traktuje tłuszcze zawarte w oleju kokosowym jak węglowodany, dzięki czemu pochodząca z nich energia szybko trafia do krwiobiegu, ale bez charakterystycznego dla węglowodanów skoku poziomu insuliny." http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:5/art1235.html
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to przez te niezdrowe, nasycone kwasy tłuszczowe.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ps. Nie wiedziałem gdzie sie o to zapytać, to pytam na tłuszczu Nic nie szkodzi. To przednia myśl.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A to przez te niezdrowe, nasycone kwasy tłuszczowe. te są tylko w tłuszczach zwierzęcych- high biological value
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie. Różnica między masłem a olejem jest taka, jak w białku między kolagenem i żelatyną. Niby nic, a jednak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to przez te niezdrowe, nasycone kwasy tłuszczowe. te są tylko w tłuszczach zwierzęcych- high biological value To mi przypomina rozmowę, kilkanaście lat temu, z pewnym Litwinem. Otóż, ciężarowiec ten był wielkim miłośnikiem iniekcji z hormonu wzrostu. Zostawmy dętę bananały o szkodliwości na boku Dowiedziałem się od niego, że produkt z przysadek mózgowych zmarłych, produkowany przez litewską firmę pod nazwą "Somatotropina cziełowieka" jest tak wysoce aktywny w ludzkim ciele, że 2 j.m odpowiadają 4-6 j.m syntetyku! Ta rozmowa była podstawą do zainteresowania się "pełnowartościowością" w dietetyce, suplementacją i dodatkami do diety...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jednym z pierwszych lepszych sposobów na poprawienie jedynej właściwej Człowiekowi czynności umysłu, wkrótce po przejściu na DO jest delikatne, ale stanowcze wyproszenie z jego zasobów zdecydowanie wirtualnej i w dodatku zawoalowanej Trójcy "Żydów", "Kosmitów", "Bogów". Ten milowy krok pozwoli odzyskać Radochę i chyżość w ludzkich poczynaniach, na które najbardziej podatny(nie przypadkowo) jest "gupi Polak po szkodzie". A gdyby Polakom, stosującym jedyną Ludzką dietę autorstwa mojego Przyjaciela, przyszło DO głowy wznieść się, ale zaledwie nieco i na krótką chwilę ponad pozostałe przy ziemi Narody, to jest to możliwe. Należy pozbyć się czwartej, wirtualnej "siły" i ... wówczas z Polaków wyodrębnią się Lachy. Czego Wam szczególnie życzę. Radzio, Pierwszy Lepszy- Lach P.s. Nie zrobię z tego pracy doktorskiej, bo po co. Mając na uwadze wszelkie współczesne i aktualne regulaminy, korzystając z dostępnych mi informacji, przesunę myśl bliżej ... okna.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
BenDarek zgapowuje!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Olrajt.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A nie będzie to przypadkiem molestowanie chorej? niomniom
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O Przyjaźni wiem wszystko, co mówią mi przyjaciele, ... dowiem się. Zoogórka z kisielem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|