Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Czekolada i śliwki w czekoladzie (Przeczytany 6738 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Łatwo się podzielić Przepis zawdzięczam Fewie. Dziękuję za inspirację Za pierwszą próbą wyszła mi fajna masa czekoladowa - http://www.stachurska.eu/?p=7434 . Tym razem dało się to pokroić i śliwek też się dobrze trzyma. Pracy przy tym niewiele, co tym lepiej.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Wyjście jest jedno – trzeba czytać etykiety i wybierać te czekolady, których lista składników jest jak najkrótsza. Optymalny skład nie powinien liczyć więcej niż 4-5 elementów. Do wytworzenia prawdziwej czekolady wystarczy ziarno kakao, masło kakaowe i cukier.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|