krystyna48
Gość
|
Musze sie pochwalic na wadze wskazuje 99,5 kg. i do tego to rewelacyjne samopoczucie WkoĹo wszyscy psikaja,kaszla etc. a ja zdrowa i szczesliwa.KupiĹam sobie rower stacjonarny na te jesienne dĹugie wieczory i jak narazie jeĹźdze tylko tylko pĂłl godziny dziennie bo pupa boli ale mam zamiar dodawc tych minut, powoli dojde do godzinki dziennie.Tylko cos mi sie ze spaniem pokreciĹo bo wyspana budze sie juz o 5 rano,wieczorem nie jestem w stanie obejrzec zadnego filmu,bo najzwyczajniej na nim zasypia .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Gratulacje! Oby waga dalej spadaĹa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krystyna to bardzo fajnie, cieszymy sie razem z toba, ale jezeli z okazji kazdego zejscia o pare kilo w dol bedziesz zakladac oddzielny temat, to troche utrudni czytanie forum Prioponuje wpisywac sie w jednym temacie, temat pt waga zdaje sie ok na tego typu informacje.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Gratulacje! Oby waga dalej spadaĹa. Jak nie to jÄ
przez okno...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DoĹÄ
czam siÄ do gratulacji
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
JeĹli mniej jak sto, to superrro.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Mam plakac,wspolczuc,doceniac,przyklasnac wlasnym wyborom Kto przygarnie KROPKA-mnie. Aaaa nieznosny mariusz! wellnes w modzie teraz jest... p.s dobrze platne he he
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Gość
|
Dziekuje kochani, za wsparcie i za to ze zawsze sĹuzycie dobrA radÄ
Dzisiaj z mojÄ
suczka idziemy na krycie, ostatnie 4 dni atakowala samca (paskuda) w konsekwencji bylismy z psiakami u weterynarza na asemilacji czy jakos tak Tak bardzo zalezy mi na jej ciÄ
zy bo miaĹa juz 8 ciÄ
z urojonych i za kazdym razem zapalenie pochwy i obawa ze moze byc ropomacicze Reniu wiem to nie tu powinnam to pisac ale prosze o wybaczenie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Ja tez proszÄ o wybaczenie, ale z ranka ten post wydaĹ mi siÄ pasjonujÄ
cy. Pardon , chyba na inseminacjÄ.
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Gość
|
Ja tez proszÄ o wybaczenie, ale z ranka ten post wydaĹ mi siÄ pasjonujÄ
cy. Pardon , chyba na inseminacjÄ. Dasna wĹasnie dobrze poprawiĹas bo ucieko mi to sĹowo inseminacja- musze zapamietac.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Nie , no wiesz , moĹźe byÄ i asymilacja z pĹciÄ
przeciwnÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziekuje kochani, za wsparcie i za to ze zawsze sĹuzycie dobrA radÄ
Dzisiaj z mojÄ
suczka idziemy na krycie, ostatnie 4 dni atakowala samca (paskuda)Â w konsekwencji bylismy z psiakami u weterynarza na asemilacji czy jakos tak Tak bardzo zalezy mi na jej ciÄ
zy bo miaĹa juz 8 ciÄ
z urojonych i za kazdym razem zapalenie pochwy i obawa ze moze byc ropomacicze Reniu wiem to nie tu powinnam to pisac ale prosze o wybaczenie pozdrawiam Nie moje to Forum...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Co to za suka, co jej tylko jedno w gĹowie!  Znaczy jaka rasa? A do tego ta inseminacja to taki totolotek, jak siÄ rozpĹodnika na Ĺźywo nie widzi!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
To tylko pomoĹźe asymilacja.
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Gość
|
Co to za suka, co jej tylko jedno w gĹowie!  Znaczy jaka rasa? A do tego ta inseminacja to taki totolotek, jak siÄ rozpĹodnika na Ĺźywo nie widzi! psina to Labrador a rozpĹodnik tez byĹ,pobierali od niego nasienie-biedny psiak nie mogĹam na to patrzec po tym wszystkim musielismy trzymac mojego psa tylnymi Ĺapkami ku gĂłrze tak zeby byĹa w pionie 20 minut.Teraz jak juz wiem jak to wyglÄ
da to niezdecydowalabym sie by pieski to przechodziĹy ale jak to mĂłwiÄ
mÄ
dry polak po szkodzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ile to trzeba siÄ nacierpieÄ, aby potomstwa siÄ dochowaÄ! A nie mogli tego rozpĹodnika tak po prostu dostawiÄ do tej suczki, to moĹźe proĹciej by byĹo? ZasymilowaĹyby siÄ zwierzaki, a nie tak bezdusznie, bezuczuciowo z poĹrednikiem...
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Gość
|
Ile to trzeba siÄ nacierpieÄ, aby potomstwa siÄ dochowaÄ! A nie mogli tego rozpĹodnika tak po prostu dostawiÄ do tej suczki, to moĹźe proĹciej by byĹo? ZasymilowaĹyby siÄ zwierzaki, a nie tak bezdusznie, bezuczuciowo z poĹrednikiem... Dostawialismy tzn weterynarz dostawiaĹ ale pies kryĹ najpierw gĹowe,potem bok gĹowy czyli uszy chyba nie byĹ w temacie biedaczek.KryĹ pierwszy raz,moze dzisiaj pĂłjdzie lepiej o 19 psinki maja intymny wieczĂłr
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To po co braÄ nasienie od takiego biedaka, ktĂłry sam genĂłw nie umie przekazaÄ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Pewnie siÄ rozgrzewaĹ...
|