Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: biegunka (Przeczytany 12431 razy)
|
krystyna48
Go
|
Witam Was moi mili mam problem bo od około 2 tygodni mam biegunke do toalety biegam kilka razy dziennie,najgorzej jest rano po sniadaniu .nie zmieniłam btw,dodałam do mojego menu orzechy laskowe i ogórki kiszone,czyżby to którys z tych produktów robiL mi takie zamieszanie? do tego wszystkiego wiecznie chce mi sie pic,pije litry wody dziennie,w sumie wiem ze to dobrze bo sie nie odwodnie (chyba).Ale ta biegunka mnie najzwyczjaniej męczy,nie moge nigdzie na dłuzej wyjsc :(Do lekarza jesli pojde i powiem ze jestem na ŻO to mnie sierota nie zrozumie a nie mam ochoty wchodzic z nim w dyskusje o sposobie zywienia.Moze jakies porady? będe wdzieczna.Poza biegunka czuje sie rewelacyjnie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już tu ktoś miał biegunkę i dostał dokładny sposób na pozbycie się jej pozbyć, więc nie ma co powtarzać. Chyba w wyszukiwarkę Forum trzeba wpisać węgiel leczniczy albo biseptol. PS a po co mówić lekarzowi od rozwolnienia, że jest się na jakiejkolwiek diecie, a szczególnie na DO?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to DO wywołuje biegunki - proste
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A no tak! Zapomniałem...
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Go
|
Bo to DO wywołuje biegunki - proste [/quote ja nie powiedzialam ze to DO wywoluje biegunkę,wiec nie rozumiem dlaczego tak napisałes?
|
|
|
|
|
|
|
krystyna48
Go
|
Już tu ktoś miał biegunkę i dostał dokładny sposób na pozbycie się jej pozbyć, więc nie ma co powtarzać. Chyba w wyszukiwarkę Forum trzeba wpisać węgiel leczniczy albo biseptol. PS a po co mówić lekarzowi od rozwolnienia, że jest się na jakiejkolwiek diecie, a szczególnie na DO? [/quote dziekuje poszukam i poczytam
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
ja nie powiedzialam ze to DO wywoluje biegunkę,wiec nie rozumiem dlaczego tak napisałes?
Pewnie nie czytam ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jak nie czytasz to chociaz obserwuj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Cały czas - jednym okiem
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Witam Was moi mili mam problem bo od około 2 tygodni mam biegunke do toalety biegam kilka razy dziennie,najgorzej jest rano po sniadaniu .nie zmieniłam btw,dodałam do mojego menu orzechy laskowe i ogórki kiszone,czyżby to którys z tych produktów robiL mi takie zamieszanie? a.Moze jakies porady? będe wdzieczna.Poza biegunka czuje sie rewelacyjnie tak, orzechy mogą pogonić, mają chyba takie właściwości. Mnie surowa kapusta kiszona tez potrafi przeczyścić, ale nie każda. Ale raczej bardziej chodzi tu o ilość. 4 orzechy czy łyżka kapusty nie robi nic. Ale już salaterka tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|