|
renia
|
W 100g potrawy jest:
B - 16,9g T - 27,2g W - 5,3g
B:T:W wynosi 1 : 1,6 : 0,3
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Fajne Z karkówką też byłoby ok. A siekacz trzeba sobie sprawić
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Naprawdę warto...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Teresa, nawet mógłby być sam świeży boczek tak podziurawiony i upieczony w panierce...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Chyba na KOCS-u pisałam, że przy sznyclu z boczku byłby perfekt... Tak mi się to urządzenie na początek skojarzyło,
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Na pewno wypróbuję ten boczek...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jestem pewna sukcesu. To wspaniałe danie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Wygląda super! Z rozbijaniem mięsa u nas nie ma problemów, bo ja od tego jestem
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chwilunia! Ale ten schab wieprzowy to mi wygląda na polędwicę sopocką, a nie schab surowy! No chyba, że mi się na wzrok rzuciło?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ważne, że wyszło jadalne! Fajny pomysł.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ale trochę ten aparat zmienia kolory, aż takie ciemne to mięso nie było...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, mogę dać u siebie? Podeślesz mi dwie ostatnie fotografie?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ołkej... ale z kosza muszę je wyciągnąć...sorry... mam nadzieję, że będą jeszcze czyste... Ta nazwa mi się nie podoba... może lepiej by brzmiało - schab z wędzonką...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pogadają na DD, poreklamują za darmo Dietę Optymalną, aż im przejdzie. Na krótki czas. Jak zwykle...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Mają taką misję... nie ma zmiłuj... Ratują świat przed DO... gonią ludzi na pastwisko...ludzie mają słuchać IŻiŻ... 5* wio...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|