|
RG
Go
|
He, he, ciężka ta dola wegetarian No niestety, dzisiaj nic się nie kupi bez żywego błonnika Pewnie dlatego ludzie dużo zapijają w ostatnich czasach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
He, he, ciężka ta dola wegetarian Nie chcą, żeby zwierzęta cierpiały to sami muszą... Ja zwierzęta bardzo lubię...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
He, he, ciężka ta dola wegetarian Nie chcą, żeby zwierzęta cierpiały to sami muszą... Ja zwierzęta bardzo lubię... Ja wręcz uwielbiam zwierzęta, tylko jakoś kotów i psów nie lubie chociaż nie próbowałem nigdy...
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dokładnie, człowiek chce 2 kilo to tyle kupuje... a takiego zywego... jaki mały, jaki piękny a... a później rośnie bydle
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
No nie wiem, czy dałbym radę później ja zjeść
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
No właśnie, ja też bym nie dał rady zabić a żeby już zjeść to już w ogóle... tak samo mam z krewetkami... jak popatrze w ich oczka i pomyślę, że miały jakieś palny na wakacje, może dzieci, może chciały odkładać na ZUS to mi stają w gardle i nie przechodzą dalej...
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
W sprawie krewetek mam dokładnie to samo co i Ty
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Prawie 10 lat łykałem statyny, więc nie pamiętam TG ale ogólny miałem (przed statynami) nie więcej jak 250, teraz już nie łykam od 5 miesięcy statyn dlatego pewnie rośnie (skoczył) cholesterol... chociaż może coś tam się uwalnia z zatkanych tętnic i dlatego jest go dużo... nie będe strzelał ale wydaje mi się, że TG kiedyś miałem jakieś 500 ale ja od zawsze pije, odkąd pamietam, to za kołnierz nie wylewałem Jak byłem na prochach (statynach) to ogolny mialem ok. 180 a TG w granicach 140. Chlebek to czysta matematyka... 33g węglowodanów i nie zapominaj, że ja nie jestem zdrowy i nie na ŻO tylko na DO dlatego różne wyniki mogą być zmienione... W sumie to mi nie przeszkadza taki wynik cholesterolu bo wiem, że z każdym miesiącem będzie lepiej, zwłaszcza, że tydzień wczesniej miałem 430 ogólnego i ponad 500 TG, więc przez tydzień wynik się poprawił Chyba, że coś kręcą z wynikami w laboratorium moj najstarszy ,,nieoptymalny,, szwagier 55 lat ma 1000 TG , i do dzis sie tym nie przejmuje, prawie codziennie cos gdzies u znajomych przewaznie udaje mu sie dziabnac cos z alkoholu
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
A... no to super w takim razie, do 55 jeszcze mi troche zostało, więc może uda sie dobić do 1000
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W sprawie krewetek mam dokładnie to samo co i Ty Ja jeszcze bardzie, ze to paskudztwo i ohyda
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uwielbiam krewetki. Mniam. Tylko mi smaku narobiliście.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Absolutnie. Poważnie.