|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
RG,
w sklepie można pytać o skład np parówkowej, bo taką informację mają i na życzenie czytają z kartki. Moze w niej więcej soi niz miesa?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
RG,
w sklepie można pytać o skład np parówkowej, bo taką informację mają i na życzenie czytają z kartki. Moze w niej więcej soi niz miesa?
Już i tak po fakcie, to była jednorazowa akcja
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Właśnie wróciłem od ortopedy... no i kiszka, jestem zdrowy Zalecenie to wkładki ortopedyczne, szybki kurs na ćwiczenia rehabilitacyjne i mam jeść dużo żółtego sera... Czyli wszystko w porzadku, żeby jeszcze nie bolało to byłoby fantastycznie Medycyna powoli zaczyna mi się podobać, bo im więcej chodzę po lekarzach to okazuje się, że jestem zdrowszy a nie tak jak kiedyś, że za samo wejscie do gabinetu już była wypisana cała recepta leków
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
RG,
Już i tak po fakcie, to była jednorazowa akcja Akcja pod kryptonimem "parówka"... Jako tester brałeś w niej udział...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zalecenie to wkładki ortopedyczne, szybki kurs na ćwiczenia rehabilitacyjne i mam jeść dużo żółtego sera...
Dlaczego żółtego sera? Ze względu na wapń? Wapniaka chcą z Ciebie zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Zalecenie to wkładki ortopedyczne, szybki kurs na ćwiczenia rehabilitacyjne i mam jeść dużo żółtego sera...
Dlaczego żółtego sera? Ze względu na wapń? Wapniaka chcą z Ciebie zrobić? TAk, coś było o przyswajalnym wapniu Ale zapamiętałem tylko "żółty ser"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
RG,
Już i tak po fakcie, to była jednorazowa akcja Akcja pod kryptonimem "parówka"... Jako tester brałeś w niej udział... skrytozerczym parowkozercom mowimy stanowcze NIE
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Tak wyszło bo codziennie zjadam 10 żóltek i nie chciałem aby ktoś zarzucił, żę to przez jedzenie takie wyniki, dlatego poleciałem po parówkowej Ale z musztardą
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
W "ferworze walki" z kaszanką zapomniałem się pochwalić Po mimo, że zdrowy to jednak trochę tą stopę mam skrzywiona (nabytą) i wyczytałem dzisiaj w necie, że muszę ćwiczyć chodzenie na zewnętrznej stronie stopy, więc tak dzisiaj cały dzień robiłem i okazało się, że 520 kroków przeskoczyłem bez problemu... to kolejny rekord, z 200 kroków na 440 a teraz 520... i nie było tragedii... myślę, że jeszcze dwadzieścia bym zrobił ale samochód stał za blisko
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
A... właśnie sobie przypomniałem, że podczas USG stopy lekarz stwierdził tętno w tętnicy grzbietowej stopy a wiem na 100%, że ona stała (była zatkana)... cuda, cuda panie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... Na to akurat nie mam, bo byłem badany pod kontem stawu skokowego a nie tętnic, po prostu lekarz mi powiedział, że jest przepływ na tętnicy a go nie było, już 10 lat temu podczas pierwszego badania. Na USG przeprowadzone przez chirurga naczyniowego jeszcze jest za wcześnie, jeszcze z pół roku i się wybiorę, wtedy porównam wynik z całą resztą dokumentacji Na dzień dzisiejszy mogę tylko potwierdzić słowa lekarza, że już mnie boli gdzie indziej niż wcześniej, zaczynam szybciej chodzić i dystans się wydłużył o ponad 100% od kiedy przeszedłem na DO i przestałem brać statyny... 8 miesięcy DO to niezły rekord dla kogoś takiego jak ja... o bólach spoczynkowych już nawet zapomniałem, że takie maiłem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... Na to akurat nie mam, bo byłem badany pod kontem stawu skokowego a nie tętnic, po prostu lekarz mi powiedział, że jest przepływ na tętnicy a go nie było, już 10 lat temu podczas pierwszego badania. Na USG przeprowadzone przez chirurga naczyniowego jeszcze jest za wcześnie, jeszcze z pół roku i się wybiorę, wtedy porównam wynik z całą resztą dokumentacji Na dzień dzisiejszy mogę tylko potwierdzić słowa lekarza, że już mnie boli gdzie indziej niż wcześniej, zaczynam szybciej chodzić i dystans się wydłużył o ponad 100% od kiedy przeszedłem na DO i przestałem brać statyny... 8 miesięcy DO to niezły rekord dla kogoś takiego jak ja... o bólach spoczynkowych już nawet zapomniałem, że takie maiłem Ja Ci wierzę na słowo. Po co miałbyś kłamać? Ale sporo osób nie wierzy nawet jeśli jest dokumentacja. Można zawsze powiedzieć, że wyniki były błędnie zrobione - (tak mi powiedziała endokrynolog), że wyleczenie jest niemożliwe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma znaczenia, bo jak krążenie wróci, to dr pacebo stwierdzi, że miażdżyca była omyłkowo zdiagnozowana. Szkoda czasu na udawadnianie czegokolwiek takim zicotargetom.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|