Autor
|
Wtek: Leki nowej generacji... (Przeczytany 442115 razy)
|
Zyon
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność Papier najważniejszy, a pacjent może "wykitować"... Bez statystyk nie ma zdrowia. Zapamietac i zapisac sobie!!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność No właśnie, jeśli o liczby chodzi, to od kilku dni zacząłem ćwiczyć codziennie rano... już robię 10 przysiadów i 10 pompek... na razie będę się skupiał na pogłębianiu tych ćwiczeń a dopiero później przejdę do zwiększenia statystyk liczbowych Na razie przez staw skokowy nie mogę wykonac próby Dr Kwaśniewskiego bo ból nie pozwala ale i to wykonam kiedyś... wiem to PS. Wiem, że to śmiesznie brzmi ale dla mnie to duże osiągnięcie... sam fakt zaświtania pomysłu ćwiczeń jest już sukcesem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność No właśnie, jeśli o liczby chodzi, to od kilku dni zacząłem ćwiczyć codziennie rano... już robię 10 przysiadów i 10 pompek... na razie będę się skupiał na pogłębianiu tych ćwiczeń a dopiero później przejdę do zwiększenia statystyk liczbowych Na razie przez staw skokowy nie mogę wykonac próby Dr Kwaśniewskiego bo ból nie pozwala ale i to wykonam kiedyś... wiem to PS. Wiem, że to śmiesznie brzmi ale dla mnie to duże osiągnięcie... sam fakt zaświtania pomysłu ćwiczeń jest już sukcesem RG nie stresuj sie, to parfraza slow tzw "klasyka"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Dodam jeszcze, że 15 lat temu robiłem za jednym podejsciem 180 do 200 pompek... tym bardziej takie wyznania są dla mnie bolesne dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność No właśnie, jeśli o liczby chodzi, to od kilku dni zacząłem ćwiczyć codziennie rano... już robię 10 przysiadów i 10 pompek... na razie będę się skupiał na pogłębianiu tych ćwiczeń a dopiero później przejdę do zwiększenia statystyk liczbowych Na razie przez staw skokowy nie mogę wykonac próby Dr Kwaśniewskiego bo ból nie pozwala ale i to wykonam kiedyś... wiem to PS. Wiem, że to śmiesznie brzmi ale dla mnie to duże osiągnięcie... sam fakt zaświtania pomysłu ćwiczeń jest już sukcesem RG nie stresuj sie, to parfraza slow tzw "klasyka" NIe stresuje sie, bo wszyscy normalni lekarze piszą, że stres to pierwszy stopień do miażdżycy... a ja już ją mam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność No właśnie, jeśli o liczby chodzi, to od kilku dni zacząłem ćwiczyć codziennie rano... już robię 10 przysiadów i 10 pompek... na razie będę się skupiał na pogłębianiu tych ćwiczeń a dopiero później przejdę do zwiększenia statystyk liczbowych Na razie przez staw skokowy nie mogę wykonac próby Dr Kwaśniewskiego bo ból nie pozwala ale i to wykonam kiedyś... wiem to PS. Wiem, że to śmiesznie brzmi ale dla mnie to duże osiągnięcie... sam fakt zaświtania pomysłu ćwiczeń jest już sukcesem GRATULUJĘ...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Masz dowody na to? Jakąś dokumentację medyczną? Badania przed o po? Jeśli nie ma papierów to nie ma zdrowienia... No wlasnie, wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód. Gdzie i kto zmierzył ową zdrowielalność No właśnie, jeśli o liczby chodzi, to od kilku dni zacząłem ćwiczyć codziennie rano... już robię 10 przysiadów i 10 pompek... na razie będę się skupiał na pogłębianiu tych ćwiczeń a dopiero później przejdę do zwiększenia statystyk liczbowych Na razie przez staw skokowy nie mogę wykonac próby Dr Kwaśniewskiego bo ból nie pozwala ale i to wykonam kiedyś... wiem to PS. Wiem, że to śmiesznie brzmi ale dla mnie to duże osiągnięcie... sam fakt zaświtania pomysłu ćwiczeń jest już sukcesem GRATULUJĘ... Wiem, że pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł Wiec powoli, z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc, z roku na rok ma być lepiej... mam nadzieję, że dożyję tego jak już będę zdrowy
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dodam jeszcze, że 15 lat temu robiłem za jednym podejsciem 180 do 200 pompek... tym bardziej takie wyznania są dla mnie bolesne dzisiaj...
Spokojnie, bez spiny i czasem odpuść. Zdrowiejesz, ale to proces, musi trwać. Lata całe się zapuszczałeś, teraz lata rekonwalescencji Cię czekają Dobra robota.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
RG, gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Święte słowa W zeszłym tygodniu byłem w Go Sport i sam nie wiem dlaczego przyglądałem się sztangietkom, takim kompletom po 10kg... sam czuję, że coś się zmienia nieuchronnie PS. Dziękuję za dobre słowa
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Święte słowa W zeszłym tygodniu byłem w Go Sport i sam nie wiem dlaczego przyglądałem się sztangietkom, takim kompletom po 10kg... sam czuję, że coś się zmienia nieuchronnie PS. Dziękuję za dobre słowa Eee, tam sztangielki! W dzwona zainwestuj
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Święte słowa W zeszłym tygodniu byłem w Go Sport i sam nie wiem dlaczego przyglądałem się sztangietkom, takim kompletom po 10kg... sam czuję, że coś się zmienia nieuchronnie PS. Dziękuję za dobre słowa Eee, tam sztangielki! W dzwona zainwestuj Jeszcze za wcześnie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
lub "buchnij" Reni w ramach odwiedziń,odwiedzin niespodziewanych oczywiście, z zaskoczenia...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
lub "buchnij" Reni w ramach odwiedziń,odwiedzin niespodziewanych oczywiście, z zaskoczenia... Ja nie mam dzwonków...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dasna ma... Już nie zbiły siem
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
stłukły
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiedziałam, że coś dzwoni, ale nie wiedziałam gdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|