renia
|
Nic nie rozumie, za pozna godzina...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
A poprzednie wyniki jakie byly, lepsze czy gorsze... NIe bardzo można połączyć poprzednie wyniki w jakąś naukową całość, bo każdy był robiony przez innego lekarza i większość była robiona przez specjalistów USG a nie przez konkretnego lekarza w specjalizacji np. chirurg naczyniowy. Jeśli chodzi o USG jamy brzusznej też mam wrażenie, że lekarze mieli swojego "konika", pierwszy był zainteresowany zdecydowanie prostatą a drugi zdecydowanie wątrobą. Ogólne USG dopplera kończyn dolnych bez zmian, jak było tak i jest teoretycznie bo praktycznie dystans chromania po diecie optymalnej zwiększył się zdecydowanie a w opisach przeważa inna terminologia, której nie mogę zdecydowanie połączyć... pisząc prostym językiem to wszystko od aorty w dół mam zatkane. Jak będzie odetkane to będzie dobrze Za pól roku jestem zapisany do tego samego lekarza na USG kończyn, więc bedzie można już coś połączyć w jedną całość.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
RG, wychodzenie z takiej miażdżycy to dzieło życia Trzymam kciuki Skrupulatność na talerzu to podstawa, wiem bo dopiero po dwa i pół roku znalazłam szansę na poprawę swojej kondycji w B : T : W = 1 : 3 - 4 : do 0,6.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Na szczęście nigdzie mi się nie śpieszy Za dużo czasu poświęciłem na zmarnowanie sobie zdrowia, więc warto poczekać cierpliwie na jego poprawę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Oczywiście, że znam, wszystkie zalecenia stosuje jak mantrę Chodzi mi o "naukową" dokumentację... mam nadzieję, że będzie ona znacząca w przyszłości, coś mi tak podpowiada. Dlatego chcę uzbierać jej jak najwięcej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chodzi mi o "naukową" dokumentację... mam nadzieję, że będzie ona znacząca w przyszłości, coś mi tak podpowiada. Dlatego chcę uzbierać jej jak najwięcej I bardzo dobrze! Tylko problem w tym, że nawet jeśli pokażesz dokumentację chirurgowi naczyniowemu, że się poprawiło albo co gorsza wyzdrowiałeś, to i tak nie przyjmie do wiadomości, ponieważ miażdżyca jest "naukowo" nieuleczalna, a jedyną metodą łagodzenia choroby są by-passy...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
W przyszłym tygodniu idę do lekarza optymalnego w Warszawie i mam nadzieję na serię prądów. Dlatego między innymi zrobiłem USG aby pokazać to lekarzowi... może pomoże mu to w ocenie mojego stanu zdrowia i podjęciu konkretnego leczenia
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Chodzi mi o "naukową" dokumentację... mam nadzieję, że będzie ona znacząca w przyszłości, coś mi tak podpowiada. Dlatego chcę uzbierać jej jak najwięcej I bardzo dobrze! Tylko problem w tym, że nawet jeśli pokażesz dokumentację chirurgowi naczyniowemu, że się poprawiło albo co gorsza wyzdrowiałeś, to i tak nie przyjmie do wiadomości, ponieważ miażdżyca jest "naukowo" nieuleczalna, a jedyną metodą łagodzenia choroby są by-passy... Nie bardzo mam ochotę przekonywania ludzi, którzy nie zasługują na to Mam nadzieję, że przyda się to dla optymalnych lub przyszłych optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest dobra postawa.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Staram się
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chodzi mi o "naukową" dokumentację... mam nadzieję, że będzie ona znacząca w przyszłości, coś mi tak podpowiada. Dlatego chcę uzbierać jej jak najwięcej I bardzo dobrze! Tylko problem w tym, że nawet jeśli pokażesz dokumentację chirurgowi naczyniowemu, że się poprawiło albo co gorsza wyzdrowiałeś, to i tak nie przyjmie do wiadomości, ponieważ miażdżyca jest "naukowo" nieuleczalna, a jedyną metodą łagodzenia choroby są by-passy... Nie bardzo mam ochotę przekonywania ludzi, którzy nie zasługują na to Mam nadzieję, że przyda się to dla optymalnych lub przyszłych optymalnych Bardzo rozsadne podejscie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I Ty Reniu? Wyleczyłaś się z "nawracania" każdego i w każdym przypadku? Szybko poszło.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ludziom nie da się pomóc jeśli tego naprawdę nie chcą... Kiedyś nie wyobrażałem sobie aby "zmarnować" czas na czytanie książek a dzisiaj, znaczy się w piątek skończyłem czytać "dieta bez pszenicy" i od razu czegoś mi zbrakło... szybko poszukałem w internecie i znalazłem książkę Dr Rath-a "dlaczego zwierzęta nie mają zawałów serca..." i nawet nie chciałem czekać na przesyłkę tylko zlokalizowałem księgarnię i pojechałem kupić od ręki... Jakoś teraz udało się znaleźć czas na czytanie książek Znajomej pożyczyłem książkę "jak nie chorować" Dr Kwaśniewskiego 6 miesięcy temu (bo chora na cukrzycę) i do tej pory mi nie oddała i nawet nie przeczytała... nie ma czasu na czytanie ale ma czas na chorowanie i chodzenie po lekarzach... ludzie są dziwni
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I Ty Reniu? Wyleczyłaś się z "nawracania" każdego i w każdym przypadku? Szybko poszło. Tez uwazam, ze DO nie jest dla wszystkich... Albo odwrotnie - nie wszyscy nadaja sie do stosowania DO...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i nie zasluguja na to...
|
|