MariuszM
Go
|
wliczałem piwo teraz nie piję piwa ani wódki Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm. Nikt nie jest w stanie przewidzieć wszystkich reakcji organizmu. Po przejściu na Żywienie Optymalne trzeba obserwować swój organizm i w razie potrzeby przychodzić mu z pomocą, mając cały czas świadomość, że pewne objawy niekorzystne — jeśli w ogóle się pojawią — spowodowane są nie dietą jako taką, ale błędami, które na początku możemy popełniać lub dotychczasowym stanem naszego zdrowia. Nie ma takiego człowieka, któremu prawidłowo i długotrwale stosowana dieta optymalna zaszkodziłaby. Ja przynajmniej o takim nie słyszałem. dr Kwaśniewski Nic na siłę, lekko młotkiem .... i prądami z gniazdka
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Fajnie jest pokombinować w dozwolonych granicach... No i te prądy mogły Cię "ruszyć". Jak dawniej mówiono: jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej!
To prawda, prądy mnie ruszyły... Mam taki mały wyznacznik i widzę czy coś się zmienia na plus czy minus... ostatnio zmieniało się na minus i staneło, teraz po prądach ruszyło się na plus NIe wiem czy wypada przy kolacji pisać ale na (pod) paznokciu u największego palca u nogi mam (reszta jest jakby martwa) taki wskaźnik i widzę kiedy krążenie zanika bo pod paznokciem widać coś w rodzaju "martwicy" w 90% a teraz mam czyste ok. 50%, czyli ruszyło się i z każdym dniem widać jak sie poprawia
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
wliczałem piwo teraz nie piję piwa ani wódki Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm. Nikt nie jest w stanie przewidzieć wszystkich reakcji organizmu. Po przejściu na Żywienie Optymalne trzeba obserwować swój organizm i w razie potrzeby przychodzić mu z pomocą, mając cały czas świadomość, że pewne objawy niekorzystne jeśli w ogóle się pojawią spowodowane są nie dietą jako taką, ale błędami, które na początku możemy popełniać lub dotychczasowym stanem naszego zdrowia. Nie ma takiego człowieka, któremu prawidłowo i długotrwale stosowana dieta optymalna zaszkodziłaby. Ja przynajmniej o takim nie słyszałem. dr Kwaśniewski Nic na siłę, lekko młotkiem .... i prądami z gniazdka Przeraża mnie to, że miliony nie wiedzą kto to jest Dr Kwaśniewski...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Aj tam od razu przeraża. Trzeba dorosnąć do mądrości, aby nie być przy kości...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Swięte słowa
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aj tam od razu przeraża. Trzeba dorosnąć do mądrości, aby nie być przy kości... Zakładasz hip-hopową grupę? Przekaz masz dobry
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ja lubie hip-hop
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Aj tam od razu przeraża. Trzeba dorosnąć do mądrości, aby nie być przy kości... Zakładasz hip-hopową grupę? Przekaz masz dobry Nie wiem czy z flow dałbym radę,dlatego miszczą od hip-hopu nie wchodzę w paradę. Jestem tam gdzie jestem i dobrze mi z tym,a gdy przy okazji wyjdzie z mych ust (klawiatury) całkiem ciekawy rym. Cieszyć się trzeba,uśmiechnąć szczerze,że zauważony zostałem w "internetowym eterze". yoł yoł
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
RG, jak samopoczucie? Mogę zapytać?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
RG, jak samopoczucie? Mogę zapytać? Dołączam do pytania. Prądy naprawiają Twoje pole?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
RG, jak samopoczucie? Mogę zapytać? Dołączam do pytania. Prądy naprawiają Twoje pole? Zaspokoisz ciekawość?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Coś czuję ale na razie bez rewelacji w odczuciu zdrowotnym. Natomiast w odczuciu wizualnym widzę małą zmianę. Niestety jeszcze za wcześnie na spektakularne sukcesy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niedlugo bede w warszawce Niestety pewnie czasu nie bede mial za wiele
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Daj znać, to wyskoczymy gdzieś na kawkę
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Daj znać, to wyskoczymy gdzieś na kawkę No, jak "wyskoczycie" to nie jest źle
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
To fakt, ja mogę tylko na jednej nodze skakać i też uważam, że to nie jest źle
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Daj znać, to wyskoczymy gdzieś na kawkę Z mila checia , musze sprawdzic godziny przybycia itp jakby cos to jasna sprawa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
No ale jak Wy się poznacie? Może Zyon muszkę na przykład założy albo jakiś melonik...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Po tym blysku w oku...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Super TAk mi się przypomniało ale to pewnie nie będzie naukowe, bo to opinia chirurga naczyniowego do kompletnego laika, więc pewnie była na chłopski rozum brana. Lekarz coś mi mówił po operacji oczyszczania tętnicy, że mogą wystąpić większe bóle, nogi mogą puchnąć. Tak to w zasadzie teraz wygląda. Także po prądach ból nie zmalał, może trochę się zmienił ale noga puchnie (stopa) i boli jakoś dziwnie. Mam takie odczucie jakby mi ktoś żyły na stopie przepychał wyciorem. Podobno naczynia przyzwyczajone do pracy beztlenowej czy coś w tym rodzaju bolą a jak im się nagle dostarczy odpowiednią dawkę tlenu to bolą jeszcze bardziej... chyba jestem skazany na wieczny ból Może dlatego nie widzę zbytnio dużej różnicy po prądach, chociaż jak pisałem, pewne zmiany są ale jeszcze dokładnie nie wiem o co chodzi W każdym razie jakieś 60 minut po prądach mam wrażenie, że nie czuję nóg, tak jakbym był całkiem zdrowy ale niestety dystans chromania jest cały czas taki sam, po mimo lekkości w nogach i braku bólu... No cóż, trzeba cierpliwie czekać
|
|
|
|
|
|
|
|